Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek egy leszbikus kapcsolatban elfogadóbbak a párok egymással kapcsolatban, vagy egy heteró kapcsolatban inkább?
Arra gondolok, hogy pl egy nő-nő kapcsolatban a felek inkább elfogadják ha a másik félnek van egy kis súlyfeleslege vagy épp nem volt ideje a szőrtelenítésre, pattanásos arcbőr stb vagy a pasik inkább elnézőek az ilyen dolgokkal kapcsolatban?
Nem az igényességről beszélek, mert szerintem az alap és remélem ez mindenki így gondolja :) hanem arra, hogy melyik fajta kapcsolatban fontosabb úgymondd a kinézet? Egy nő inkàbb elfogadja, mert ő is benne van ebben a szituációban vagy inkább egy pasi az elfogadóbb, mert felé nincsenek ekkora elvárások?
Leszbikusok, nektek mennyire fontos, hogy a partneretek sminkelje magát? Szőrtelenítés? Hol várjátok el, hogy a párotok szőrtelen legyen? Mennyire fontos, hogy egy nő nőies legyen nektek?
Szerintem ez inkább egyénfüggő, mintsem nem.
Engem pl nem zavar, ha a szőrtelenítésre nem jutott idő vagy kedv (én is sokszor olyan nehezen állok hozzá :D) de dzsumbuj ne legyen és azért szedje ki, én is igyekszem, de a lustaság nagy úr.
Én annyira nem szeretem, ha a párom sminkel (esetleg szemtus, szempillaspirál, vagy valami nem túl látványos dolog), vagy ha nálam nőiesebb, de azt sem, ha egy kész férfiimitátor (Orange is the new black: Boo) inkább olyan félhosszú, nőiesen rövid hajú, laza, belevaló leányzó. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!