Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Minek nevezik ezt?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Minek nevezik ezt?

Figyelt kérdés
Fiú vagyok, nőnek érzem magam jobban, viszont meleg nem vagyok mert a nőkhőz vonzódom, de csak úgy ha nőként érzem magam.. nem tudok úgy gondolni egy jó nôre mint a többi férfi hogy "hú de meg...nám", hanem hogy a jó nő csináljon engem felcsatolhatóval, vagy pl egy nagyon jó Travi. De fiúkkal nem menne...
2017. jan. 10. 17:59
 1/4 A kérdező kommentje:
Leszbikus transzinak érzem magam pontosabban ez mennyire normális?
2017. jan. 10. 18:06
 2/4 anonim ***** válasza:
98%

Transzszexuális nő vagy, aki a lányokhoz vonzódik.

A kérdésedre meg, hogy mennyire normális, úgyis eltérő véleményeket fogsz kapni, attól függően, hogy ki mennyire elfogadó.

Létezik ilyen, nem vagy egyedül ezzel a jelenséggel, de készülj fel, hogy sok értelmi fogyatékostól fogsz kapni utálkozó megjegyzést.

2017. jan. 10. 18:10
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem erre a legpontosabb meghatározás az, hogy transznemű vagy és leszbikus, némi pánszexuális hajlammal.

Viszont mivel nem szeretnélek "félrekategorizálni", örülnék, ha megfogalmaznád, miben nyilvánul meg az, hogy nőnek érzed magad. Úgy általánosságban is?

2017. jan. 10. 18:11
 4/4 A kérdező kommentje:
A mozdulataimban érzem leginkább, meg megértem a nőket, tudom mikor mire gondolhatnak.. és ezt nem úgy írom mint egy férfi, hanem mint nő.. a nők lebontják saját maguknak a dolgokat és azt még tovább gondolják magukba. A fiúk meg leegyszerűsítik a helyzeteket, és nem játszanak el a gondolatokkal annyira mint a nők/lányok.. szexuálisan pedig lefeküdnék lányokkal de úgy hogy én vagyok a női szerepben, fiúkkal meg nem birnák lefeküdni.
2017. jan. 10. 18:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!