Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy nevezik ezt? Melegség vagy külön kategória?
Szóval egyre inkább úgy érzem h transz-szexuális vagyok. De nem úgy értem h én vagyok transz, hnem h a transzvesztita fiúk/lányok vonzanak... inkább fiúk.. lányok kevésbé, de előfordul... szal nemtom h lehet ezt megfogalmazni. Sokak beteges dolognak tartják ezt a bizonyos transzvesztitaságot, de nekem vmiért tök természetes... mondjuk az már visszataszít ha egy travi nagyon q*rvás
20/l
Beteges a gondolkodásod ? Igen
Jobb lenne a világnak az ilyenek nélkül ? igen
Elfogadja és támogatja a táradalom az ilyenenket ? igen
Szóval csak hajrá
Kérdező: ha lány vagy és mind a fiúk, mind a lányok bejönnek, akkor nagy valószínűséggel egyszerűen biszex vagy. Az, hogy a travikra buksz, szerintem nem oszt, nem szoroz, maximum érdekes. Esetleg azon lenne érdemes elgondolkodni, hogy egy nőnek öltözött fiúban mi érdekel jobban, a nő vagy a férfi?
#1: érdekes, nekem is pont ezek a dolgok ugrottak be. Mármint hogy beteg a gondolkodásod és jobb lenne a világ az ilyenek nélkül.
Nem panszexualitasnak nevezik ezt?
De egyet értek az elso valaszoloval
Szerintem is a panszexualitáshoz valami hasonló lehet, de őszintén ilyenről még nem hallottam.
A panszexuális ember bárkibe beleszeret, nem érdekli az adott ember neme.
Téged csak és kizárólag a transzvesztiták érdekelnek? Vagy más is tetszik, csak ők jobban?
számomra nem ártasz, és a hozzád hasonlóan gondolkodók sem (már ha többen vagytok)
sőt, inkább örülök, hogy ezek szerint van aki képes lenne elfogadni olyannak amilyen vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!