Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak facebookon leszbikus csoportok?
2-es jól írta le!
Rengeteg kamus pasival futottam ott össze!
Ha kíváncsi vagy, hogy a kép igazi-e, mentsd el a képet és azt másold be a google keresőbe!
Kiadja neked, hogy igazi a kép, vagy netről lopott!
Ha lopott, akkor tuti, hogy pasi!
Többen is körülnéztem, a legtöbben pasik vannak.Az egyik 3-4 oldalon keresztül arról szólt,hogy 2-3 pasi eredeti profillal olyanokat posztolt,hogy:"Áll a farkam",meg:"verem a farkam". Rögtön ki is lépetem,ki kiváncsi erre,meg hol vannak ilyenkor az adminok?Egyáltalán minek veszik fel őket?De máshol sem lehet normálisan ismerkedni, csupa netről leszedett,meztelen kép,ès "valaki szexchat?" . A fele tuti kan, de ha vannak nők is,az ilyen nőkkel mit érsz?A helyesírásuk a békesegge alatt,ès küldik-kérik a meztelen képeket,de beszélgetni,találkozni,ne adj isten járni senki nem akar.Semmit nem érnek a facebook csoportok,az átlagintelligencia nem haladja meg egy 5 éves szintjét,kár rá pazarolni az időt.Inkább a sweetcandyre regisztráltam,eddig semmi,de mérföldekkel jobb terep mint a facebbok.
20/L/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!