Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A távolabbi rokonokat hogyan rendezzem le, ha nem karom hogy tudják?
Figyelt kérdés
Aki járt már ebben a cipőben az hogy csinálta? Anya tudja, elfogad szeret, barátaim tudják és még sokmindenki más is. Viszont lassan 5 éve nincs barátom, mert hát ugye van és voltak barátnőim de az életem egyetlen pasijáról tudtak csak ami még 15-16 éves koromban volt. A külsőmet felhozva kérdezgetik folyton, hogy miért nincs, egy ilyen gyönyörű lánynak barátja, kell az stbstb. Egyébként szívesen commingolnék, elég bátor vagyok, csak elég begyöpösödött népség anyám tesói, és anya szereti őket, mert a család az család, ergo nem akarom, hogy anyának miattam menjen tönkre az összes testvéri kapcsolata.2016. dec. 26. 17:33
1/2 anonim válasza:
Csak hogy kapj olyan választ is, ami legalább próbál segíteni...
Szerintem egyszerűen mondd meg, hogy nincs barátod, fontosabb a suli/munka, és most amúgy sem tetszik egy fiú sem. Ezzel szerintem nem hazudsz nagyot, és nem is kötöd az orrukra.
2/2 anonim válasza:
Szerintem nem tartozol elszámolással mindenféle rokonnak, annyit mondanék, hogy ne tlaáltál egyelőre olyan srácot, aki megfog, de ismerkedsz, aztán majd lesz valami. Ez végülis teljesen igaz is, ha meg nem vagy odáig értük és tudod, hogy miylenek, lehet inkább leépíteném őket. Hiába család, a rosszmájúságra aligha lehetszükséged.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!