Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Melyik szöveget gravíroztassam...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melyik szöveget gravíroztassam bele neki?

Figyelt kérdés

Szerelmemnek (lány) egy gravírozott ezüst karkötőt adok karácsonyra. Két dolog között vacillálok, hogy mi legyen rajta,

1. Nevünk kezdőbetűi, közte egy szivecske

2. Örökre a Tied (vagy Örökre szeretlek)

Szerintetek melyik jobb?

23/L

2016. dec. 21. 02:09
 1/9 anonim ***** válasza:
Szerintem az első jobb, de ez csak az én véleményem :)
2016. dec. 21. 02:15
 2/9 anonim ***** válasza:

Szerintem is inkább az első :D

20f

2016. dec. 21. 04:32
 3/9 anonim ***** válasza:
19%
Sztem az első de szív helyett ink egy ollót gravíroztass bele
2016. dec. 21. 05:36
 4/9 anonim ***** válasza:
8%

Nekem egyik sem tetszik. Ez evfordulos ajandeknak jo. Karacsony szulinap nem feltetlen a kapcsolatotokrol kell szoljon, en olyankor jobban szeretek kizarolag paromnak szolo ajandekot adni. Evfordulo meg lehet olyan, ami rolunk, a kapcsolatunkrol szol.

Amugy talan az elso bar mindketto fantaziat nelkulozo sablonszoveg.

2016. dec. 21. 05:57
 5/9 anonim ***** válasza:
Nekem se nagyon tetszik..túl 'sablonos' ..próbálj meg esetleg másmilyen szöveget, ami mondjuk jellemez titeket vagy ilyesmi.
2016. dec. 21. 07:16
 6/9 anonim ***** válasza:
Nagyon aranyos vagy:-) Szerintem keresgélj mêg hátha találsz más idézetet.Ezekből talán a második jobban tetszik.Vagy :"Örökkre a tiéd vagyok","Örökre együtt".Bár az örökre elég csöpögösen hangzik.Szóval keress valami kedvesebb,vidámabb idézetet,google-el nagyon sokat találsz.
2016. dec. 21. 08:04
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

Kedves kérdező. Szerintem egy végtelenséget szimbolizáló jellel még inkább éreztetni tudnád az érzéseidet.

A jel egyik homorú részében az ő,a másik részében a te monogrammod legyen.

Figyelj a sorrendre is. Mert a lényeg,hogy ő fontos neked.Így elsősorban az ő nevének kell számotokra az első helyen legyen.

Boldok Karácsonyt Nektek.:)

2016. dec. 21. 10:09
 8/9 anonim ***** válasza:

ma 05:57

Ha olyan "sablonos szövegű" ajándékot kapnék barátnőmtől, még annak is örülnék, mert amit ad, azt SZÍVBŐL ADJA!!!

Nem érdekel, mennyire "sablonos", én csak annak örülök, hogy lélekből, szívből adja az ajándékot, mert szívből szeret!

A 7-essel 100%-ig egyetértek! :)

17/L

2016. dec. 21. 19:52
 9/9 anonim ***** válasza:
Ja, amúgy köszönjük! Neked is Boldog Karácsonyt, Kedves 7-es kommentelő! ^_^ <3 :*
2016. dec. 21. 19:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!