Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Miért nem találok kapcsatot?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem találok kapcsatot?

Figyelt kérdés

Békés megyei középiskolás diák vagyok... Nagyon szeretném hogy legyen párom de valahogy elkerül a szerencse... Általában akikkel itt Gyakorin ismerkedtem mind messze laktak... Vagy abban maradt a beszélgetést

Sajnos konkrétan ismerkedni nem tudok mert annyira sok hozzám hasonló lányt nem ismerek vagy akit igen az kaptcsolatban van

A többiekkel mi a helyzet?

Ki mikor lelt a párjára vagy hogyan?

2016. dec. 18. 17:37
 1/6 anonim ***** válasza:
Fura, de én facebookon ismertem meg 😅 13 évesen :D
2016. dec. 18. 18:26
 2/6 anonim válasza:
Hm. 16 voltam mikor megismertem barátok által Facebookon. De nem alakult valami fényesen az első találkozónk ezért hagytuk egymást. Aztán par héttel később összejött egy nála jóval fiatalabb lánnyal. Én azt hittem hogy soha senkinek nem fogok kelleni ugyhogy hagytam ezt a kapcsolat dolgot.Egy évig jártak majd szakitottak. 18.születésnapom előtt újra rám írt és találkoztunk. Sokkal jobb volt mint az első aztán számos alkalommal találkoztunk még. 6 hónapja vagyunk együtt és imádjuk egymást. Ne add fel a reményt, de hagyd hogy magától találjon el hozzád a lehetőség és akkor ragadd meg. Addig is éld az életed és ne aggódj lesz kapcsolatod.:) 18/l
2016. dec. 18. 18:29
 3/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a válaszaitokat

Nem fogom feladni a reményt

2016. dec. 18. 19:49
 4/6 anonim ***** válasza:
írj ha gondolod
2016. dec. 18. 21:07
 5/6 anonim ***** válasza:
Én itt ismertem meg az exeimet :) a jelenlegi barátnőmmel egy osztályba járunk.^^ 19/L
2016. dec. 19. 19:45
 6/6 anonim ***** válasza:
Nekem eddig még nem jött össze ez a dolog :/ Mindenki túl messze lakik... Egyébként nem lenne kedved beszélgetni? Tekintsünk el attól, hogy ez így most milyen átlagosan hangzik :'D
2016. dec. 19. 22:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!