Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Leszbikus vagyok, de a szex nem működik. Mi lehet a baj?
Az a baj, hogy gyerek vagy meg. Foleg, hogy irtad, hogy nem undorodsz, hanem felsz. Felul kell kerekedni a felelmeken. Lehet nem fogod tudni elsore kielegiteni lehet, hogy nem fogod annyira elvezni sem. Ja es en ezt meg onzosegnek neveznem... az a te nagy bajod. A szeretkezes az kolcsonos oromszerzesrol kene szoljon. Vagy keress egy olyan lanyt, aki fiunak erzi magat es ezert nem tudja elviselni, ha ott hozzaernek, az akkor a neked megfelelo partner.
Valaki irta a szexualpszichologust jo otletnek tartom en is. De szerintem amugy csak gyerekes es onzo vagy. Nagyobb dolgoktol is fel az ember az eletben es megis felulkerekedik rajta itt meg a parod boldogsagarol van szo az eg aldjon meg.
Nem akarok alpárinak tűnni, de mitől félsz?? Hogy megharap a puncija?
Nekem ez olyan elképzelhetetlen... szerintem a legjobb rész az intim együttlétekben, az, hogy hozzáérhetsz a másikhoz ott és olyan módon, amire nem kap mindenki esélyt.
Bugyin és nadrágon keresztül se tudsz hozzáérni?? Segédeszközzel se? Konkrétan fejtsd már ki mi a baj... simogatod végig a párod és mikor a szeméremdobjához érsz, nagy ívben kikerülöd és simítod tovább a lábait vagy mi???
Én szeretném megérteni, hogy konkrétan mi a problémád.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!