Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Leszbikus vagyok, de a szex...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Leszbikus vagyok, de a szex nem működik. Mi lehet a baj?

Figyelt kérdés
Tehát nem elégìtem ki a partnerem nem nyúlok hozzá a nemi szervéhez. Nem megy, nem undorodom tőle, hanem félek. Mi lehet a baj? A partnert kívánom az egész testét, de pont a lényeget nem akarom. Ez csak szorongás, vagy szexuális zavar? Mit lehet tenni ilyenkor? Szeretnék örömet szerezni a másiknak.
2016. dec. 17. 19:25
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
18%
Habár nagy divat most leszbinek lenni, te mégsem vagy az. Barátkozz meg a gondolattal. Fogadd el magad, hogy férfiakat fogsz kielégíteni.
2016. dec. 17. 19:30
 2/12 anonim ***** válasza:
75%
Nincs olyan hogy divatból valaki leszbi lesz, ez egy hülyeség!
2016. dec. 17. 19:32
 3/12 A kérdező kommentje:
A férfiaktól undorodom, elhànynàm magam egy csóktól is.
2016. dec. 17. 19:34
 4/12 anonim ***** válasza:
27%
Ezek szerint mégis van. Nem kívánja, de azt akarja.
2016. dec. 17. 19:35
 5/12 anonim ***** válasza:
8%
és olyan van itt aki cselekedne is?:) L
2016. dec. 17. 19:45
 6/12 anonim ***** válasza:
76%
Szexualpszichologus bevonasat javaslom.
2016. dec. 17. 20:36
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Fenn az ajkát meg tudod csókolni? Azt elviseled, ha ő elégít ki téged? Mióta próbálkoztok, s mennyi idősek vagytok?
2016. dec. 17. 21:54
 8/12 A kérdező kommentje:
Megtudom csókolni, de a nyelvemet már nem tudom használni ott. Az ujjaimmal sem tudok behatolni. 4. kapcsolatom ez, mindig problémát okozott a dolog. Sosem elégìtettem ki senkit. Sosem jutottam el odáig, tehát nem arról van szó, hogy lett volna rossz élményem, és amiatt. Beszélünk róla sokat, tudunk róla beszélni, de nem értjük. Nincs rá szó, mennyire kívánom, mennyire élvezem, mikor kielégít. Maximálisan nyitott vagyok arra, amit csinál velem, nincs bennem semmilyen szorongás. Lelkileg nagyon közel állunk egymáshoz, fél éve vagyunk együtt. Nem szeretném emiatt elveszíteni. Ő kielégíti magát az ujjával, vagy valamilyen eszköz segítségével, s nagyon jó érzés látni, hogy élvez. De természetes, hogy ez nem elég neki.
2016. dec. 17. 23:35
 9/12 anonim ***** válasza:
93%

Az a baj, hogy gyerek vagy meg. Foleg, hogy irtad, hogy nem undorodsz, hanem felsz. Felul kell kerekedni a felelmeken. Lehet nem fogod tudni elsore kielegiteni lehet, hogy nem fogod annyira elvezni sem. Ja es en ezt meg onzosegnek neveznem... az a te nagy bajod. A szeretkezes az kolcsonos oromszerzesrol kene szoljon. Vagy keress egy olyan lanyt, aki fiunak erzi magat es ezert nem tudja elviselni, ha ott hozzaernek, az akkor a neked megfelelo partner.

Valaki irta a szexualpszichologust jo otletnek tartom en is. De szerintem amugy csak gyerekes es onzo vagy. Nagyobb dolgoktol is fel az ember az eletben es megis felulkerekedik rajta itt meg a parod boldogsagarol van szo az eg aldjon meg.

2016. dec. 18. 06:55
 10/12 anonim ***** válasza:
100%

Nem akarok alpárinak tűnni, de mitől félsz?? Hogy megharap a puncija?

Nekem ez olyan elképzelhetetlen... szerintem a legjobb rész az intim együttlétekben, az, hogy hozzáérhetsz a másikhoz ott és olyan módon, amire nem kap mindenki esélyt.

Bugyin és nadrágon keresztül se tudsz hozzáérni?? Segédeszközzel se? Konkrétan fejtsd már ki mi a baj... simogatod végig a párod és mikor a szeméremdobjához érsz, nagy ívben kikerülöd és simítod tovább a lábait vagy mi???

Én szeretném megérteni, hogy konkrétan mi a problémád.

2016. dec. 18. 12:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!