Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon gáz voltam? Megharagudnátok? Hogyan engesztelhetném ki?
Az ilyen megesik,nagykaland.. Nem gondolnám,hogy ilyen miatt haragudni kène,inkább az a gáz,hogy ilyen szinten taccsra ittad magad.^^
/L
Engem is érdekelne, hogy sikerült e megbeszélnetek?
Egyébként nem tartom durva dolognak, én biztos nem haragudnék meg ilyenért! Az sms-ek is nagyon aranyosak! :) kívánom, hogy sokáig legyetek még együtt! :)
Ha bejön és nagyon tetszik a lány akkor tuti nem szakítanék vele, de én amúgy baromira haragudnék, hogy annyira balf-sz voltál, hogy nem a másik oldalra fordultál xD utálok mások után takarítani ha fáradt vagyok. De kb egy nap és lenyugodnék, átgondolnám, röhögnék egyet meg fognám a fejem, hogy mekkora egy * vagy aztán minden happy, szar helyzet de ha valóban tetszel neki és eltudja veled képzelni a dolgokat akkor ez semmi, egy nap - pár óra kapd be a ***-at és vége is.
20/LL
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!