Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon gáz voltam? Megharagudnátok? Hogyan engesztelhetném ki?
Lehet 11es...:/
Na mind1, ez van...visszacsinàlni nem tudom :S csak èrdekelt màs hogy reagàlna ilyen dologra :)
Szerintem cukik az sms-ek is. Bárcsak nekem is lenne olyan csajom aki eljön értem ha részeg vagyok :))
A hányás sem vészes egyébként bár én nagyon rosszul vagyok attól ha valaki hány, max visszakaptad volna.
21/F
Köszi :) :D
Hàt azt èn is cukinak tartom, hogy eljött èrtem :) meg is hàlàltam neki reggel :S :D
Szerintem nem lesz nagy gond belőle. Én sem szeretem, ha valaki ennyit iszik, azt főleg nem szeretném, ha a barátnőm tenné, de azért akkora ügyet nem csinálnék belőle, hogy szkítás meg ilyenek, még akkor sem ha lehány.:D
Az smsek meg szerintem is cukik.:) Jó az exes egyedül kicsit kevésbé, de az tökjó dolog, hogy részegen is az jön elő belőled, hogy te mennyire szereted, ez nagyon aranyos.:D
Szerintem nyugodtan beszéld meg vele, ha úgy jobban éreznéd magad, kérj bocsánatot, mond meg, hogy nagyon ritkán iszol és ez nem egy túlzottan gyakori dolog nálad.:)
Köszönöm mindenkinek a kedves hozzászòlását! Nagyon aranyosak vagytok, kicsit kevésbé érzem magam rosszul ìgy, hogy tudom elég sokan nem vennének egy ilyen dolgot tùlzottan komolyan! :) persze ez még nem azt jelenti, hogy a barátnőm sem fogja :D de majd rálesünk.
#11: egy kicsit azért is van bennem félelem, mert az én barátnőm is 26 èves, ès lehet ő sem szeretne màr valakiről ìgy gondoskodni :S viszont nagyon megbàntam a dolgot, es gyönyörű szemeim vannak ;)
De mindenkèpp megbeszélem vele a dolgot, mert tudni szeretném, hogy mit gondol stb meg nekem is kicsit könnyebb lenne, meg a lelkiismeretemnek is :D aztán meg majd lesz valahogy :S
Hehe hát a storyn kicsit csiszolni kell, de ha együtt maradunk majd dolgozunk rajta :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!