Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Szerintetek leszbikus az illető?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek leszbikus az illető?

Figyelt kérdés

Van egy barátnőm, akiről azt gondolnám, hogy van hajlama. De mikor beszéltünk erről, azt mondta hogy heteró.

Külsőre: fekete ruhákat hord, van az orrában egy pc, többnyire inget hord,gyűrűt visel,amit van hogy nem a gyűrűs ujján hord. Viszont sminkeli magát, szemhéjtus és szempillaspirál.. Körmei teljesen le vannak vágna, néha befesti feketére.

Egyenlőre ennyi jutott eszembe.

Válaszokat köszönöm.

2016. dec. 7. 21:47
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

Hát persze viccként jött fel a téma, a leszbikusság, de igen, akkor nyilván nem fogja komolyan bevallani. De egyszer pedig, olyan mintha célzott volna rá hogy az, de nem tudom eldönteni, mert inkább tagadja.

Utolsó: nyilván van olyan leszbikus aki sminkeli magát, de olyat ritkán látok :D

2016. dec. 8. 14:43
 12/16 anonim ***** válasza:
Igazából az itt a kérdés, ahogy elnézem, hogy összejönne-e veled, nemigaz? :P
2016. dec. 8. 18:25
 13/16 A kérdező kommentje:

Utolsó: igen pontosan :D

Csak sajnos nem akarok rányomulni, ha tenyleg heteró :D meg hülyén is jönne ki, mert az osztálytársam :D

2016. dec. 8. 19:00
 14/16 anonim ***** válasza:
100%

Én is sminkelem magam :( és a legtöbb leszbikus ismerősöm is xD kb 4 embert ismerek aki nem, 16-ot kapásból aki igen. Bár ez nyilván társaság függő és leginkább: vannak akikről azonnal észrevehető, hogy valószínűleg meleg és vannak akikről meg nem mondanád pedig azok :D rólam eddig 2 ember sejtette, hogy valami van (a 20 évemmel) senki más.

A csajsziról:

Ő tudja, hogy leszbikus vagy? Közeledhetsz hozzá, de egyszerű megoldás: Egyik közös buli alatt vki vagy te felveti a témát, nyíltabb lesz egy kis alkohollal a szervezetében és gyorsan megtudhatod.

Ha nem akarsz ilyen megoldás akkor flörtölj vele és nézd meg, hogy reagál.

De semmikép se menj oda hozzá, hogy "Szia, bejössz." Ne mond el, egyrészt rámehet a barátságotok, másrészt ha az meg is marad elég kellemetlen lehet a viszonyotok egy darabig.

2016. dec. 8. 19:04
 15/16 A kérdező kommentje:
Nem tudja, hogy biszex vagyok :D bár nem tudom, lehet hogy sejti hogy van hajlamom, mert néha furcsán viselkedem vele :'D
2016. dec. 8. 19:30
 16/16 anonim ***** válasza:
Szerintem is kettesben, egy oldott állapotban vicceskedve dobd fel a témát, aztán majd a reakcióiból meglátod, mi a helyzet :).
2016. dec. 8. 19:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!