Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Szerintetek leszbikus az illető?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek leszbikus az illető?

Figyelt kérdés

Van egy barátnőm, akiről azt gondolnám, hogy van hajlama. De mikor beszéltünk erről, azt mondta hogy heteró.

Külsőre: fekete ruhákat hord, van az orrában egy pc, többnyire inget hord,gyűrűt visel,amit van hogy nem a gyűrűs ujján hord. Viszont sminkeli magát, szemhéjtus és szempillaspirál.. Körmei teljesen le vannak vágna, néha befesti feketére.

Egyenlőre ennyi jutott eszembe.

Válaszokat köszönöm.

2016. dec. 7. 21:47
1 2
 1/16 A kérdező kommentje:
Nincsen képem róla.:/
2016. dec. 7. 21:50
 2/16 anonim ***** válasza:
42%
Nem teljesen mindegy?
2016. dec. 7. 21:51
 3/16 anonim ***** válasza:
81%
Attól lesz valaki leszbikus,hogy a nőket szereti,nem attól, hogy inget hord meg rágja a körmét.Ennyi infó alapján a depresszióstól a sátánistáig bármi lehet,miért pont leszbikus lenne?A kedvenc részem:"Azt mindja heteró". Akkor heteró.
2016. dec. 7. 21:52
 4/16 A kérdező kommentje:
Párszor voltak már félreérthető mondatai, így nem igazán hiszem el hogy heteró. Értelmes válaszokat kérek, köszönöm :D
2016. dec. 7. 21:57
 5/16 anonim ***** válasza:
41%
Én is heteronak mondom magam, pedig nem vagyok az. Ezért lehetséges, hogy neki is van hajlama. 50%. Próbálj közeledni aztán kiderül :)
2016. dec. 7. 22:12
 6/16 A kérdező kommentje:
Igaz, én is heterónak mondom magam, mégsem vagyok az :D
2016. dec. 7. 22:16
 7/16 anonim ***** válasza:
100%

"Én is heteronak mondom magam, pedig nem vagyok az."

:DDDDDDD

Miért mondod magad heteronak?

Jó persze, nem azt mondom, hogy az is vállalja fel, akit egy nagydarab baromállat homofób épp terrorizál, de egy másik csajnak miért hazudnál, aki láthatóan azért kérdezi, mert bejössz neki?

Erre számomra egy érthető magyarázat van: neked nem jön be az illető és nincs kedved magyarázkodni.

Szerintem meg ha kellőképpen körbejárta a kérdező a témát a lánynál, nem csak 500 méterről rákiabált, hogy hé, te b*zi vagy? , akkor szerintem nem hazudna a lány:D

Oké, ezt eléggé nyersen és kuszán foglaltam össze, de azért remélem lesz olyan aki érti is.

2016. dec. 7. 22:19
 8/16 anonim ***** válasza:
Mert a legtöbb ismerősöm homofób. És ez nem tartozik rájuk. Csak 1-2 ismerősöm tud róla, de alapesetben senkinek nem fordul meg a fejében, hogy biszex vagyok ;)
2016. dec. 7. 22:39
 9/16 anonim ***** válasza:
100%

Hát szerintem meg etikátlan heterokat zaklatni.

Ha azt mondta hetero, de közben nem, akkor vessen magára.

Ha meg tényleg az, akkor ne nyomulj, hidd el, nem ér annyit. (tapasztalat)

Ja és nem azt mondtam, hogy a homofób ismerőseid előtt vállald fel magad, nyilván :))

Vagy a kérdező nem tudta rendesen felvezetni a kérdést és megadni a lehetőséget a lánynak, hogy őszintén válaszoljon, mert megbízik benne.

Akármelyik alternatívát vesszük számba, mindegyik rossz.

De nem az én dolgom végül is, csak tanácsot adtam.

2016. dec. 7. 23:29
 10/16 anonim ***** válasza:
91%

" Viszont sminkeli magát, szemhéjtus és szempillaspirál.. " :DDDD

Bocs, ez a heterók kiváltsága, már megyek is kidobni a sminkkészletemet.

2016. dec. 8. 01:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!