Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Most fogunk találkozni a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most fogunk találkozni a barátnőmmel mit tegyek?

Figyelt kérdés
Nem rég jöttünk össze, de õ már csókolózni szeretne illetve célozgatott rá . De én még nem hiszem hogy készen állok rá, elmondjam neki? Vagy inkább menjek bele ha sor kerül rá ? Ha menjek bele akkor kb mennyit várjak? Ameddig nem sétálunk el egy nyugis helyre vagy röktön amikor találkozunk?
2016. dec. 6. 21:42
 1/4 anonim ***** válasza:
Mond el neki nyugodtan,meg fogja érteni
2016. dec. 6. 21:45
 2/4 anonim ***** válasza:
6%
Egyél előtte egy kis tőkehalmájat és nyugodtan csókolózz vele.
2016. dec. 6. 21:48
 3/4 anonim ***** válasza:
97%

Én mondjuk hetero férfi vagyok, de ez ebből a szempontból nem számít

Egy párkapcsolat egyik alappillére az őszinte kommunikáció. Ha alkalmi futókalandról van szó, annyira nem érdekli az embert a másik gondolata, de ha párkapcsolatról, akkor bizony jó, ha megosztjuk egymással a gondolatainkat, érzéseinket.

Ha párkapcsolatról van szó, merem feltételezni, hogy hosszabb táv a terv. Ha igen, akkor pedig felvetül a kérdés: hova kéne sietni?:D

Ha úgy érzed még nem akarod, nem kell. Majd jövőhéten... vagy utána.. vagy utána. Nem kell sietni:)

Legalább elválik a víz a bortól. Ha a párunk nem óhajt megávni minket, nem törődik az érzéseinkkel, akkor tudható, hogy nem minket akar, csak bennünk valamit, akkor pedig a kapcsolat ígyis-úgyis halálra van ítélve.

2016. dec. 6. 21:49
 4/4 anonim ***** válasza:
16%
Komolyan ennyire életképtelen vagy? Mondjuk ha ugy erzitek akkor csokold meg. Nehogy mar erre egy napig kelljen tervezgetni. Alapbol akit szeret az ember azt meg akarja csokolni. Vagy ha nem szereted akkor mi a ..nak vagy vele? Meg "én még nem hiszem hogy készen állok rá" mit kell erre keszen allni? :D isteneeeem ments meg
2016. dec. 7. 16:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!