Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Beváltanátok a fogadást?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Beváltanátok a fogadást?

Figyelt kérdés
Ha fogadnàtok egy lànnyal, aki màr elèg règ òta bejön nektek, ès azt hiszem, hogy èn is neki, hogy fogadàsbòl ha nyertek szexeltek, bevàltanàtok? Vagy legyek rendes ès mondjam, hogy jò kislàny vagyok ès ilyet nem csinàlok?! Egyèbkènt neki azt hiszem ez lenne az első nővel, ezèrt gondolom, hogy nem lenne tùl jò hùzàs vele szemben, viszont elfogadta a feltètelem :D 24L

2016. nov. 26. 09:35
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Én téged nem kérdeztelek, és kíváncsi sem vagyok a véleményedre!

Én általában jót állok az ígéreteimért, mert nekem ez fontosabb mint az, hogy szerinted mi vagyok...

2016. nov. 26. 22:20
 12/13 anonim ***** válasza:

Bszki! Hogy velem nem fogad ilyesmiben senki?

39f

2016. nov. 26. 22:35
 13/13 anonim ***** válasza:
Azért fogadott veled, mert remélte hogy veszteni fog! Hajrá! Toljátok a szexet!
2016. nov. 26. 22:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!