Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Beváltanátok a fogadást?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Beváltanátok a fogadást?

Figyelt kérdés
Ha fogadnàtok egy lànnyal, aki màr elèg règ òta bejön nektek, ès azt hiszem, hogy èn is neki, hogy fogadàsbòl ha nyertek szexeltek, bevàltanàtok? Vagy legyek rendes ès mondjam, hogy jò kislàny vagyok ès ilyet nem csinàlok?! Egyèbkènt neki azt hiszem ez lenne az első nővel, ezèrt gondolom, hogy nem lenne tùl jò hùzàs vele szemben, viszont elfogadta a feltètelem :D 24L

2016. nov. 26. 09:35
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
85%
Azt esetleg meglehet tudni, hogy mi a fogadás tárgya? Mert ez így nagyon kevés info.
2016. nov. 26. 09:44
 2/13 anonim ***** válasza:
57%

Amikor az ember fogad, és előre tisztázza a feltételeket, utána ha veszít, akkor ha törik, ha szakad teljesíteni kell - ilyenkor már nincs visszaút!

Ha szexben állapodtatok meg, akkor nem kell visszavonulnod... Gesztust gyakorolhatnál, de minek?

Egy buliban volt egy fogadásom. Igen biztos voltam az igazamban, és nagy pofával kijelentettem a haveromnak, hogy ha bukom, ott azonnal leszopom.

És bejött a lehetetlen: neki lett igaza, a banda meg tombolva követelte a szopást. Két lehetőségem volt: vagy megszégyenülve elkullogok, és örökké azt hallgatom hogy milyen sz@r alak vagyok, vagy szemrebbenés nélkül végig csinálom. (titkon bíztam abban, hogy a társaságban a haver nem meri kitenni a brét, de a nép követelte, és ő sem mert visszakozni...

Így történt, hogy pasi létemre nagy társaság előtt (a barátnőm is ott volt) leszoptam a haveromat...

A barátnőmnek hatalmasat nőttem a szemébe, mert minden áron betartottam az ígéretemet.

2016. nov. 26. 10:19
 3/13 anonim ***** válasza:
94%

Szerintem az is hülye, aki ilyenben fogad:DD

Mármint, ha amúgy is bejöttök egymásnak, minek a fogadás a szexhez?

Ha meg mégse jössz be neki, akkor kínszenvedés lesz átélnie (főleg ha nem is leszbi).

Bár akkor ő is ostoba volt, hogy belement. :D

Ez az előző fickó meg aki fogadásból szopott...XD grat neki.

2016. nov. 26. 10:25
 4/13 anonim ***** válasza:
17%
Amikor fogadsz már olyanban fogadsz amire amúgy is vágysz (#2-es eleve meleg volt és ezt bizonyította is, gratulálok) -- nyugodtan szexelhetsz vele, nagyon jó élmény lesz. Nyilván vágysz erre amúgy is.
2016. nov. 26. 10:43
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Ha ő is belemegy a fogadásba valószínűleg hajlik a dologra. Úgyhogy szerintem nincs ebben semmi, így legalább ő is ráfoghatná valamire a kísérletezést és neked is jó :) 26/F
2016. nov. 26. 11:11
 6/13 A kérdező kommentje:

Kössz, hogy vàlaszoltatok!

A fogadàs tàrgya az volt, hogy ki tud több làjkot egy kèpre összeszedni tegnapig :) èn nyertem :D ha ő nyert volna, karaokiznom kellett volna egy klubban. Ma talàlkozunk majd *-* ès megbeszèljük a dolgokat! Egyèbkènt ìrt ma, hogy rögtön jöjjön-e àt lefeküdni velem, vagy jò lesz e kèsőbb?! Meg, hogy mi legyen rajta...szòval gondolom benne van :D de jòòò nekem :D ;)

Jòt nevettem azon aki fogadàsbòl lesz*pta a baràtjàt! Tènyleg bàtorsàg kellett hozzà betartani :D ;)

A làny akiről pedig szò van, voltak màr rövid kapcsaolatai nővel, de ùgy tudom nem jutottak el a hàlòszobàig! De èrhetnek mèg meglepetèsek! Remèlem minden jò lesz :D

2016. nov. 26. 15:19
 7/13 anonim ***** válasza:

2-es vok. Nem tudom, hogy miért olyan nagy ügy az, hogy betartom a fogadást - szerintem ez mindenkinél alapnak kellene lennie.

Így utólag is jó buli volt, és nem bántam meg. Valószínű, hogy ha nem fogadásról lett volna szó, akkor nem biztos hogy meglépem, így viszont ezt is kipróbáltam...:)

2016. nov. 26. 17:01
 8/13 A kérdező kommentje:
Egyàltalàn nem nagy ügy a szàmomra! Sőt, becsülendő! Sok ember visszahàràlt volna :)
2016. nov. 26. 19:35
 9/13 anonim ***** válasza:

Próbáld ki vele, szorítok neked!

Legalább tisztában leszel magaddal!

2016. nov. 26. 19:46
 10/13 anonim ***** válasza:
0%
#2 nem nagy ügy, csak búza vagy. Kizárt, hogy a barátnődnek nőttél volna a szemében, egy Nő azonnal kidobott volna.
2016. nov. 26. 20:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!