Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire értitek meg egymást a szerelmeddel?
Szoktatok veszekedni? Ha igen àltalàban, mièrt? Ki az aki előbb kezdemènyezi a bèkülèst? Ha mondjuk összevagytok veszve szoktatok attòl csak ùgy bèkülès nèlkül szexelni vagy nektek fontos, hogy mindig meglegyen az összhang?
Mi az a dolog ami a legjobban tetszik a partneredben?
Bocsi a sok kèrdèsèrt :D
Szia, ha nem zavar akkor en egy hosszabb valaszt adok.
Az elso fiummal, osszhangban voltunk es ritkan veszekedtunk, es mindig o kert bocsanatot, en nem szoktam sexelni ha eppen osszevagyunk veszve, de a bekulos sex jo szokott lenni. En imadtam ot ahogy volt*^* volt hogy egy nap rengeteget sexeltunk, mert nem birtam betelni vele. Mai napig imadom.
A masodik fiummal nagyon nagyon sokat veszekedtunk egy ido utan, de olyan hulyesegen, hogy azt mar meg nem tudom mondani, aprosagokon, es ott felvaltva bocsajtottunk meg egymasnak, vele se sexeltunk osszeveszve, fuh ott is nagyon imadom *-* nehez megmondani mi tetszik benne, mert minden egyes reszet imadom a legaprobb dologig. Ujra osszetalalkoztunk de ma mar szinte megszuntek azok a regi veszekedesek, talan felnottunk, de annyira egy hullamhosszon vagyunk. :) ma is szeretjuk egymast.
A harmadik exem pedig, vele osszesen 3x veszekedtem, vele hatalmas osszhangban voltunk, tetszett hogy hasonlit a humorunk es szinte belem latott, kedves es figyelmes volt. Altalaban o kezdemenyezte a bekulest, vele sem sexeltem ugy hogy osszevoltunk veszve.
Remelem tudtam segiteninxd
Mi nagyon jól kijövünk,amúgyis egy hullámhosszon vagyunk.Ha vannak is icipici súrlódások,egymást túllicitáljuk,"hogy neked van igazad,nem is mert neked van igazad" :-) Ha mégis összekapunk,mindig valami apróságon,és azt nem is nevezném veszekedésnek,maximum civakodás.És általában én kezdeményezem a békülést, úgy 15-20 perc után :D Szóval mi nagyon egymásra vagyunk hangolódva,és amúgy is nyugodt,csendes természetűek vagyunk. De egy baráti párnál(szintén
2 nő), havonta legalább egyszer zeng a ház,repülnek a tányérok:D Alapvetően ők is imádják egymást,sülve-főve együtt vannak 12 éve,de ők lobbanékonyabb,temperanentumosabb természetűek.Tehát az alap vérmérséklettől függ.
27/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!