Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Aszexuális leszbikus vagyok?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Aszexuális leszbikus vagyok?

Figyelt kérdés

Szóval, nem tudom mi a helyzet velem.

Azt érzem, hogy szeretni csak nőt tudnék, DE!

Valamiért benne teljesen külön vált a szexualitás és a szeretet/szerelem (bár igaz, nem volt még senkim). Azt érzem, hogy egy kapcsolatba már nem férne bele "a szex", csókok, simi, ölelés igen, de annál több nem.

Ha belegondolok, hogy egyszer erre kerülne sor, akár nővel akár férfivel, nem dob fel a dolog. Szoktam masztizni, de azt is csak "muszájból", levezetem a feles energiákat. Addig jónak tűnik a szex, míg olvasok róla, nézem stb. De az csak szex.

Próbálkoztam fiúkkal, persze majdnem ismeretlenekkel, egyszer el is jutottunk a levetkőzésik, de szerencsére úgy alakultak a dolgok, hogy nem volt lehetőség többre. Na mindegy, de nem élveztem egyáltalán, mármint szexuálisan egyáltalán nem indított be.

Nőkkel még nem volt ilyen tapasztalatom, de nem is szeretnék feltétlen, a fent taglaltak miatt.

23 vagyok, néha azt érzem, hogy történnie kéne valaminek :D. Csak kérdés, hogy találok hasonló beállítottságú nőt. Mert ugye alapból leszbiként ismerkedni se könnyű.

Reménykedem benne, hogy megváltozom, ha találkozom a nagy "ő"vel, mert ugye mindenki ezt mondja.

Tényleg aszexuális volnék? Régebben nem voltam ilyen, létezik, hogy idővel alakul ki az emberben?

2016. nov. 21. 09:05
 1/6 anonim ***** válasza:

Leírásod alapján az vagy.

Kérheted itt a "hozzád hasonlóak" tanácsait, azonban, egyrészt úgy gondolom, hogy ilyenek kevesen vannak, másrészt a Gyakori közösségét ismerve legalább fele kamus lesz.

Ha a problémád zavar, azt ajánlom szakembert (pszichológus) keress fel vele.

2016. nov. 21. 09:09
 2/6 anonim ***** válasza:
Nem kellene pszichologushoz fordulnod inkabb, hogy o segitsen meghatarozni a helyzetedet? Amugy nem azert mondom, mert problemanak tartom, hanem mert o talan mar talalkozott hasonlo szituval. Amugy a kerdes csupan az, hogy ez teged zavar-e. Mert, ha nem, akkor ez van, ha igen, akkor meg keress fel szakembert.
2016. nov. 21. 09:14
 3/6 anonim ***** válasza:
31%

Nos, én ismerek aszexuális embert. Röviden 5 évet kaptunk együtt és az óta is tartjuk a kapcsolatot. S bár első olvasatra úgy tűnhet még neked is, de szerintem nem vagy az…

Egy aszex valóban különválasztja a szeretet és a szex érzését…

Ő is vonzódik egy tv bemondónőhöz. De ez pusztán erős vonzalom…

Te viszont érzel vágyat is…

Hiszen masztizol, hogy levezesd a feszültséget, ahogy mondod.

Jómagam is küzdök szorongásokkal élőben, de ennek megvan a története…

Szerintem erről van szó. Vagyis nem vagy reménytelen, csak félsz. Ahogy én is. Ez érthető!

Nm kell ide más csak e megért lány, aki átsegít a félelmeiden.

Nekem is sokat segített.

Ha beszélgetnél valakivel, aki megéri min mész át, én szívesen beszélget veled.

2016. nov. 21. 12:50
 4/6 anonim ***** válasza:

Tapasztalataim szerint a sima mezei pszichológusok nem feltétlen tájékozottak a témában.

Arról nem is beszélve, hogy a pszichológusok általában nem adják a szádba a szavakat, hanem kérdezgetnek, faggatnak, keresztkérdések alapján jegyzetelnek és nem fogják a saját véleményüket csak úgy beléd magyarázni, maximum szakpszichológushoz küld, de azok többnyire sok pénzbe kerülnek, így meg szerintem nem ér annyit az egész, hogy mások fejtegessék a saját szexualitásod (voltam hasonló helyzetben, ebből indulok ki).

Azt mondtad még nem voltál nővel, de sima kapcsolatot el tudnál velük képzelni.

Szerintem ne görcsölj rá, ismerkedj, ha találkozol valakivel, aki ezek ellenére is kipróbálná veled a kapcsolatot, akkor akár az is kiderülhet, hogy lánnyal működőképes a szex is neked, mert teljesen más az elképzelés és a valóság. Az elképzeléseink többnyire a tapasztalatainkra épülnek és mivel pasival rossz tapasztalatod volt, tehát nem indított be, teljesen jogos a feltételezés, hogy talán lány se fog, de ez egyáltalán nem biztos.

Egyébként hallottam már több ilyen lányról is, mint te, szóval nem reménytelen a helyzeted.

2016. nov. 21. 12:51
 5/6 anonim válasza:
Én ugyan igy erzek
2016. dec. 26. 13:31
 6/6 anonim ***** válasza:

Ugyan ez a helyzet velem is.

Vagyis.. hasonló.

2016. dec. 27. 20:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!