Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szabad egyūtt aludni?
Figyelt kérdés
2 hónapja szakitottunk a barátnőmmel (2 évig voltunk egyūtt elötte meg 10 évig legjobb baràtok). Megbeszèltūk hogy barátkozunk tovàbbra is hiszen csak a kapcsolat nem működik már. Szabad egyūtt aludni? Nem lesz kinos? Nem tudom hozzá merjek e bújni vagy ilyesmi.. nem akarom hogy félreèrtse.. 19/L/L2016. nov. 12. 07:33
11/25 anonim válasza:
Az ágyban a párodat kell ölelgetni. Én sem ölelek meg olyat éjjel így, aki nem a szerelmem. Barátságba ez szerintem nem fér bele... Tini korban még oké, de felnőttek nem igazán teszik ezt. Maximum ha van vonzalom vagy valami tragédia érte valamelyik felet.
12/25 anonim válasza:
Nagyon szépen megfogalmaztad #12-es, ment a zöld kezecske :)
13/25 A kérdező kommentje:
Igazad van...
2016. nov. 12. 21:43
14/25 anonim válasza:
Te akarsz tőle valamit amúgy?
Ő kérte hogy aludj nála?
15/25 A kérdező kommentje:
Ő kèrte de én tènyleg csak mint legjobb barátnő, szeretnék vele lenni és hülyülni mint règen!
2016. nov. 13. 08:14
16/25 anonim válasza:
Értem. És szerinted ő is ezt akarja?
17/25 anonim válasza:
Te hü lye vagy, már bocsánat.Te nem szakítottál, hogyha hozzá akarsz bújni. Szakíts tisztességesen, és akkor ne is találkozz, ne is beszélj vele többet. Az a szakítás. Egy barátságból még lehet kapcsolat, de egy kapcsolatból már nem lehet barátság!!!
18/25 A kérdező kommentje:
Attól még hogy te úgy gondolod, ez nem igaz. Lehet kapcsolatból baràtság.
2016. nov. 13. 11:13
19/25 anonim válasza:
Szerintem is lehet kapcsolatból barátság, láttam már ilyet heteroknál is, nem is egyet.
20/25 anonim válasza:
Eldontom a vitat: olelgessetek engem ket oldalrol es akkor mindenki elegedett lesz. Nem fogok se megsertodni, se elszaladni es a teste et is hasznalhatjatok :) 30-as ffi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!