Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Szabad egyūtt aludni?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szabad egyūtt aludni?

Figyelt kérdés
2 hónapja szakitottunk a barátnőmmel (2 évig voltunk egyūtt elötte meg 10 évig legjobb baràtok). Megbeszèltūk hogy barátkozunk tovàbbra is hiszen csak a kapcsolat nem működik már. Szabad egyūtt aludni? Nem lesz kinos? Nem tudom hozzá merjek e bújni vagy ilyesmi.. nem akarom hogy félreèrtse.. 19/L/L

2016. nov. 12. 07:33
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
100%

Lehet együtt aludni, ha tudod tűrtőztetni magad. Ha szakítottál vele, de az együtt alváskor mégis odabújsz hozzá, az nagyon rossz érzéseket kelthet benne, főleg ha szeret/szeretett... Ez amolyan "csak akkor lehet jó ha én úgy akarom, ha nekem jó"...

Nem szabad játszadozni egy lány érzéseivel.

Együtt aludhatsz vele, de csak akkor bújj oda, ha mégis vágysz rá, és nem csak pár pillanat erejéig.

2016. nov. 12. 08:00
 2/25 A kérdező kommentje:
Fújj...
2016. nov. 12. 09:09
 3/25 anonim ***** válasza:
Hát nekem eléggé kínos lenne. Nem tudom, hogy a barátnőd akar-e valamit, mert ha igen és nem történik meg, akkor csalódott lesz. Ha ő nem akar semmit, te pedig igen, de nem akarod visszamondani az ottakvást, akkor maximum úgy aludjatok, hogy nem egy ágyban. Ha úgy érzed, hogy nem fog menni, akkor jobb ha nem mész, mond hogy nem érzed jól magad.
2016. nov. 12. 09:44
 4/25 A kérdező kommentje:
Annyit mèg tudni kell hogy èn szakitottam
2016. nov. 12. 09:47
 5/25 anonim ***** válasza:
100%
Azért két hónap nem olyan nagyon sok idő szerintem. Mármint, ha te szakítottál, megöleled az ágyban, és mondjuk neki még vannak érzései irántad, akkor talán nem a legjobb ötlet. Nem gondoltál arra, hogy tisztázod ezt vele is?
2016. nov. 12. 10:32
 6/25 anonim ***** válasza:

Azt nem tudom mi a fa.szért akarod ölelgetni, amikor szakítottál vele. ???

Igen, bunkó reakció ez a részemről, de az is amit te szándékozol csinálni.

2016. nov. 12. 12:42
 7/25 A kérdező kommentje:
Elötte legjobb baràtok voltunk, hadd ölelgessem... csak nem tudom fèlreèrti e
2016. nov. 12. 14:07
 8/25 anonim ***** válasza:
100%

A "legtisztább" ha megbeszélitek előtte.

Én csupán azt nem értem, ha jártatok, Te szakítottál, akkor minek akarod még ölelgetni?

2016. nov. 12. 14:08
 9/25 A kérdező kommentje:

Te nem ölelgeted a legjobb barátnődet?

Szeretem őt de màr nem szerelemből, ezèrt szakitottam. De a baràtsàga fontos

2016. nov. 12. 14:29
 10/25 anonim ***** válasza:
100%
Egy szakítás után a barátságba ő is bele kell eggyezzen, nem lehet állandóan csak amit te akarsz... Kettőtök kapcsolata sosem lesz már olyan mint rég.
2016. nov. 12. 14:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!