Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Leszbi lányok, nektek mi tetszik a saját melleitekben, és mi zavar benne? 20/L
Figyelt kérdés
És mi a véleményetek róla? Aki bővebben akar erről még beszélni, írjon privátban, és én is megírom.2016. nov. 11. 17:24
1/10 anonim válasza:
Nem tetszik benne,hogy túl kicsi.
Amúgy semmi nem tetszik benne. Szerintem gusztustalan.
2/10 anonim válasza:
Nekem meg műtéti heg is van mindkettőn és kicsik is de szeretem őket. :) Azért mert feszesek es formásak amúgy.
3/10 anonim válasza:
Engem az, hogy nagyon gömbölyûek, szinte már szilikonosnak néznek ki, pedig nem is nagyok.
21L
4/10 anonim válasza:
Tetszik, h viszonylag nagyok es formásak. Es azt nem szeretem benne, h kicsit striak látszanak rajta...
6/10 anonim válasza:
A formája tetszik. Kerek, kis helyes mellbimbókkal.
Lehetne nagyobb... egyel nagyobb kosárméretnek nagyon tudnék örülni. Most B.
7/10 anonim válasza:
pedig a B-s mellek a legszebbek :)
9/10 anonim válasza:
Csőmellem van :( bármit megadnék hogy normálisak legyenek,de ezt dobta a gép.
10/10 anonim válasza:
a formájukkal nincs bajom viszont nagyon kicsik és ezt utálom bennük :( bárcsak nagyobbak lennének
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!