Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak? Ezt megcsalásnak vegyem? /F
Figyelt kérdés
Van egy barátnőm, akivel együtt lakunk, sosem tartotta magát leszbinek, sem binek, és sosem érdekelték a nők. De múltkor a szemem láttára leszbi szexre csábította egy lány, aki a szomszédban lakik.. Azt, hogy ez hogy történt, leírom privátban. Szerintetek megcsalásnak számít? Mit tegyek?2016. nov. 7. 17:31
3/16 anonim válasza:
Mármint a barátnőd szexelt mással? Te azt hogy máshogy neveznéd?
6/16 Lordhell válasza:
Ez sok mindentől függ. Mennyire volt komoly a kapcsolat (jó barátok néha megosztják kinek mije van). Amúgy ez egy nyitott kapcsolat, hogy csak így in flagranti történt a csábítás? Én elbeszélgetnék az udvariasság keretein belül egy pohár bor mellett 1. biztos van rá ésszerű magyarázat 2. Vitánál 100x többet ér, ha beszélünk róla.
7/16 anonim válasza:
küld nekem is, erre kivancsi vagyok
9/16 anonim válasza:
Ha ráveszed hogy csináljátok hármasban, akkor nem megcsalás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!