Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A leszlányok mit éreznek a férfiak felé, undorodnak tőlük?
Tudnátok írni nekem ezt az érzést, f-vagyok,kíváncsiságból kérdezem.
Milyen érzés az amikor egy férfi közeledni próbál, mit tesztek, hogyan teszitek helyére a helyzetet?
Én undorodom a sóskalevestől. Egyszer vettem a számba, egyszer kóstoltam, azóta utálom. Még egyszer nem bírnám a számba venni, annyira utálom. Tehát azt eszem csak amit szeretek, jól esik és jó érzéssel tölt el.
Gondolom valami ilyesmi érzések támadhatnak, egy férfi szexuális közeledésétől.
Full ugyan olyan, mint neked, ha egy pasi akarna közeledni. Ezen nincs mit megmagyarázni, nem? Ha te is el tudod képzelni a helyzetet. Gondolom te se örülsz neki, de attól még ,mert alapvetően a férfi nemmel jóban vagy, nem fogsz sehogy se vonzódni hozzájuk.
Bár én egyszer sem voltam komolyabban pasival (szex), de kipróbálni sem akarom.
Értem és tiszteletben tartom.
Ha egy férfi megpróbálna úgy közeledni, pont ugyan úgy mint nálad felállna a szőr a hátamon tőle és undort váltana ki belőlem.
Értem, hogy miért nem akarsz férfival szexet, pont azért amiért én sem.
Hmm. De azért ha valaki valami rosszat mer szólni a melegekre/leszbikre, meg vagytok sértődve és fel vagytok háborodva, hogy mégis hogy képzeli valaki hogy ilyet mond rátok.
Miért fogadjuk el a leszbiket, ha ennyire lekezelően írnak a férfiakról? Semmivel sem vagytok jobbak így a heteróknál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!