Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A leszlányok mit éreznek a férfiak felé, undorodnak tőlük?
Tudnátok írni nekem ezt az érzést, f-vagyok,kíváncsiságból kérdezem.
Milyen érzés az amikor egy férfi közeledni próbál, mit tesztek, hogyan teszitek helyére a helyzetet?
A válaszom hasonló mint az egyik előttem szólóé.Emberszámba veszem őket persze,sokkal több férfi a barátom mint nő.Amíg nem akar lefektetni vagy bármilyen barátságnál mélyebb kapcsolatot addig semmi bajom velük.
21LL
Szexualisan sehogy pont annyira hagy hidegen mint egy hetero pasit egy masik pasi
Baratkent nincs gondolm veluk
Eleg hatarozott vagyok h tudjak nalam felesleges lenne beprobalkozni ...
Teljes mértékben értem. Nem akarsz férfit olyan élet helyzetben látni, hogy szexuálisan a lábad között van.
Akkor minden más élethelyzetben, cukik és aranyosak, mint egy felnőtt óriás bébi?
Nekem volt már ezzel kapcsolatban kellemetlen élményem,mert leszbikus nők gyakran kihasználják azt,hogy ők nők és védelmet élveznek a férfiakkal szemben,de amikor már harmadjára esik neki erőszakosan barátnőmnek bennem is eltörik vmi és csodálkozik,ha egy nagyobbat kap.Persze,ha férfi lett volna már az első alkalomnál elcsattant volna ás nem úszta volna meg ennyivel.
Nem vagyok büszke magamra ,de ha provokálnak és szidalmaznak,akkor ne lepődjön meg,hogy vissza is csapnak az emberek.
"Éppen elég hetero nő van akiből választhatnak."
Én is ebben reménykedem, hogy találok egyet akivel összeillünk. Nem esik jól boldogtalannak lenni.
"Én ezért rúgtam ki egyik leszbikus dolgozómat,mert egyszerűen nem tudott összedolgozni a férfi munkatársaival és egyértelműen a csapatmunka és produktivátás rovására ment a viselkedése."
Na az ilyen élethelyzeteket, hogyan lehet kezelni, tolerálni? Mondjuk ez oda vissza kell, hogy működjön és az intelligencián és az elfogadni tudáson kellene alapulnia.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!