Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Mennyire "igazak"a leszbikus...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire "igazak"a leszbikus sztereotípiák?

Figyelt kérdés

ilyenekre gondolok:

-A legtöbb leszbikus fiús,igénytelen.

-A párválasztás terén fiús-femme,lányos-lányos-sal jön össze meg hasonlók.

-Minden leszbikus férfi gyűlölő.

-stb.

Ti mit gondoltok/láttok mi a véleményetek.

2016. nov. 5. 13:56
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Ahogy én vettem észre, valóban sok leszbikus fiús valamilyen szinten, de ezt összekeverni az igénytelenséggel elég meredek húzás. Éppen ezért nemhogy nem gyűlölik a férfiakat, de jellemzően még jobban ki is jönnek velük, mint a hetero lányok. Ami a párokat illeti, szerintem is meglehetősen vegyesek, de jó esetben nem a külsőségek határozzák meg, hogy ki kivel jön össze.

(Megjegyzem, nem vagyok leszbikus, ezek csak a személyes megfigyeléseim.)

2016. nov. 7. 22:09
 12/13 egybaba ***** válasza:

A sztereotípiák is csak akkor igazak ha jó helyen jó időben mondod- szóval magával a sztereotípiával van gond.

Olyan ez mint hogy esik az eső vagy süt a nap vagy fúj a szél. Ha jó időben jó helyen mondod igaz, máskor meg nem...

Embereknél ugyanígy van. Van akire érvényes van akire meg nem. SOHA ne mszabad általánosítani, mert ÁTLAG ember nincs, soha nem is volt. Mindenki egyéniség és különbözik másoktól...

2016. nov. 12. 02:28
 13/13 anonim ***** válasza:

"Mindenki egyéniség és különbözik másoktól.."

Szép is lenne...

Valójában sablonok vannak, amik közt van olyan,amit szinte bárkire rá lehet húzni.

Egyénisége nagyon kevésnek embernek van, akik a trendekkel szembe mertek menni,vállalva a negatív megítélést.

Ugyanis aki ténylegesen egyéni, azt kinézik az emberek egymás közül.

Mert egyik sablonba se illik, és még csak változni se akar.

2016. nov. 12. 10:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!