Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Hogyan zajlik lányok közt a szex?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan zajlik lányok közt a szex?

Figyelt kérdés
Lehetőleg normális válaszokat várok.
2016. okt. 29. 02:32
 1/4 anonim ***** válasza:
50%
Ugyanúgy mint heteroszexuális pár között.. Csak Ők vibrátort vagy felcsatolhatóssat használnak... Lehet hogy nem izgulnak fel egy férfi nemiszerv láttán de az érzés az jó ezért használják ezeket. Van leszbikus barátnőm onnan tudom én meg biszexuális vagyok 22 L
2016. okt. 29. 09:01
 2/4 anonim ***** válasza:
77%

#1: Ez nem feltétlen igaz. Én pl úgy vagyok vele, hogy semmilyen falloszt nem kérek magamba, se műt se igazit.

Amúgy meg: Ugyan úgy, mint a hetero szex, csak a behatolást kihagyva. Ezen mi bonyolult van?

2016. okt. 29. 09:15
 3/4 anonim ***** válasza:
39%
Hát ha nem képes valaki elkézelni egy szexuális együttlétel fallosz nélkül akkor gratulálok... plusz ha fiú vagy akkor sajnálom a barátnődet.
2016. okt. 29. 22:14
 4/4 anonim ***** válasza:

Az 1-es nagyon nagy szakértőnek hiszi magát, de én még soha nem használtam se vibrátort se felcsatolhatóst,pedig volt már egy-két barátnőm.Ja,és nem is kívántuk/kívánjuk.Nem is normális szerintem,aki egy darab műanyagot kíván.Ismersz EGY (feltehetőleg) leszbikus nőt és arra alapozod a véleményedet.Arra még nem gondoltál véletlenül, hogy nem egyforma minden leszbikus nő?

A tíz ezredik ilyen kérdésre válaszolva pedig: Úgy mint mások közt,csak farok nélkül.

2016. okt. 31. 10:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!