Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki szeretném deríteni, hogy a barátnőm vonzódik-e hozzám. Lenne jobb ötletetek mint az enyém? ( többi lent )
Nos a mozis ötlet tényleg nem a legjobb,pláne ha nem is rudja rólad.
2 dolgot mondok,persze ha tovabb is együtt maradtoj
1 vagy ugy probáld meg ,elmondod neki és meglátod h reagál ha jó akkor probalj nyitni felé,hogy tetszik neked.Ha nem vonzódik akkor egyértelmű.
2 A másik mondjuk maradj nála és amikor megölel az ágyban vagy csak simán adj az puszit az arcára aztán a szájára ,vagy előtte mondhatod,hogy egész nap gondoltál valamire ,ő kérdi mire te pedig mondod h reméled nem bánja és csókold meg.
Bocsi ha béna ,de az utóbbi nekem bejöttés kapcsolat lett belőle:)
Sok sikert !
A nyilvános helyeket nem erőltetném.
ha azonos nemüre hajtok akkor vagy buliben közeledek felé (tudom az is nyilvános de ott lépten nyomon leszbikbe ütközik az ember),és ott nem feltünő két smároló lány amig a moziban sem de a melletetek ülők azért lehet hogy inkább titeket néznek és nem a filmet.
Vagy egy meghitt beszélgetés alkalmával hozom fel a témát,persze nem direkt.
mind2 esetben fontos a 3fél jelenléte aki magas alkoholtartalommal bír,hogy bármi van rá lehessen fogni.ja és nem árt ha te viszonylag tiszta maradsz.
3-as ezt miből szűrted le?
sztem ink épp az ellenkezője valószínű h igaz a kérdés
am próba szerencse lehet h bi vagy leszbi ő is..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!