Nincs itt egy olyan fiú, akinek valami lelki baja van? Úgy szeretnék valakit jobb kedvre deríteni, vagy segíteni neki! c:
Figyelt kérdés
Az írjon rám priviben:) De tényleg csak akkor ha komoly...nem olyan hogy nincs barátnőm, vagy régen dugtam:)2014. szept. 1. 16:31
2/12 anonim válasza:
Nincs barátnőm ÉS régen dugtam. A kettő együtt nem játszik? :)
4/12 anonim válasza:
Szorongással küzdök 1 hónapja, amit szerintem egy csaj váltott ki.
5/12 anonim válasza:
Hány éves vagy és milyen lelki bajokra gondolsz?
6/12 anonim válasza:
Nem is ír vissza,hülye kamus,aki mások problémáira veri magának!
7/12 anonim válasza:
Félek az emberektől és nincsenek barátaim!
8/12 A kérdező kommentje:
4 embernek is visszaírtam akik nevét nem akarnám felfedni, szal utolsó...kuss :')
2014. szept. 1. 16:41
9/12 anonim válasza:
van egy magas vékony srác neki írj
10/12 anonim válasza:
Nekem van barátnőm, de szex nincs, mert még szűz a drága és előző pasija is csak azért járt vele, hogy megdugja. Na nekem ez a gondom, hogy hiányzik a szex az összebújás, mert talizni is ritkán tudunk és már azzal is jött, hogy szakítana velem, mert nem bírja nélküle, hogy sosem láthat. Na, ha találnék egy lányt, akivel jókat kefélhetnék na az segítene igazán rajtam most, nem a hülye lelki pszihomókusi szövegelések!XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!