Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Számodra mennyire fontos, hogy a partnered szőrtelen legyen? (! leszbikus! )
Figyelt kérdés
Fontos, hogy a partnered intim területen szőrtelenítse magát?
Melyik a három közül: szőrös, szőrtelen vagy fazonra vágott?
2016. okt. 26. 18:17
12/15 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszok.
Személy szerint én is a szőrtelent kedvelem, de nem esek kétségbe ha nem frissen borotvált.
Látom az utolsó válaszoló nem igazán érti, hogy ez egy anonim oldal. Gondolom zuhanyozni is esőkabátban szokott és hangosan nevet, hogy ő márpedig nem hagyja magát elázni.
2016. okt. 27. 18:45
13/15 anonim válasza:
En is csatlakozom az előttem szolokhoz: csupasz vagy fazonra vágott. A szoros az számomra taszító
L/bi
14/15 anonim válasza:
Partnernèl nekem mindkettőbe volt rèszem. De egyikkel sincs bajom^^ Tőlem aztán őserdős is lehet,nem ezen múlik,hogy szeretni fogom e vagy sem^^
23/l
15/15 anonim válasza:
Szexeltem már szőrös lánnyal, nem volt benne semmi rossz, de jobb amikor ő (is) csupasz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!