Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Szakítanátok a barátnőtökkel...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakítanátok a barátnőtökkel a hisztizés miatt?

Figyelt kérdés
A baràtnőmmel 9 hònapja vagyunk együtt. Elèg jòl elvagyunk, de mostanàban nagyon hisztis lett. Kezdetben aranyosnak tartottam ès èlveztem, hogy ilyen, viszont kezd idegesìteni. Ha bàrmi olyan dolog törtènik, ami neki nem tetszik pfff, szakad a hùr ès majdnem öri hari. Viszont a szex nagyon jò vele, főleg a bèkülős szex :D lassan csak az köt minket össze :/ helyre hozhatò mèg? Ti mit csinàlnàtok?

2016. okt. 17. 23:42
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%
Én vissza hiztiztem,hogy nem türöm a hisztit. Na az leállitotta,mert rájött hogy azzal nem ér el semmit csak azt hogy nem beszélek vele 1hétig. És akkor persze annyira hiányoztál.stb
2016. okt. 18. 16:42
 12/12 anonim válasza:
Ha kapcsolatban a legfontosabb dolog, hogy egyik fél se legyen elnyomva, hogy mind a kettő fél akarata teljesüljön. Hiszen ha szeretsz valakit, azt szeretnéd, hogy boldog legyen, és ilyenkor van, hogy sokszor lemondasz a saját akaratodról :) ha ez nincs meg, nincs miről beszélni...szóval ha azért hisztizik, hogy mindig az teljesüljön amit ő akar, akkor szevasz, nincs miről beszélni...24L
2016. okt. 21. 23:14
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!