Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Mennyi az esélye, hogy leszbik...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi az esélye, hogy leszbikus a két lány? Többi lentebb!

Figyelt kérdés
Adott 2 nő egymásnak olyanokat írnak,hogy szerelmem❤ visszaírja a másik,hogy ❤👩❤👩❤ vagyis 2 lány között szívek hangulatjelbe. Olyanokat is irkálnak,hogy csajom visszaírja a másik smiley-ba,hogy ❤❤❤😍. No még 1 et leírok írja az egyik,hogy Bejossz😍😌 a másik csaj írja,hogy te is nyuszikám. Vagyis a fő kérdés,hogy utalhat ez leszbikusságra a 2 lány között ?

2016. okt. 11. 13:20
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Szabad kérdezni :D Ha nem lennének leszbik akkor lecsapnék valamelyikre :D De,hát ez már nem fog kiderülni szerintem !
2016. okt. 12. 15:12
 12/16 anonim ***** válasza:
Tuti, hogy csak ökörködnek. Egy hetero barátnőmmel egyszer beszélgettünk így, de csak baromságból. Ha lenne egy barátnőm olyan értelemben, akkor tuti, hogy nem "nyuszikáznám". Maximum olyanokat írnék neki, hogy szeretlek. De mivel fiúsabb vagyok, és se lennék ennyire nyálas 😂
2016. okt. 12. 15:19
 13/16 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyok. Azt kihagytam, hogy amúgy meg kérdezz rá, hogy a lányokat szeretik, vagy sem. Tőlem is megkérdezték már, és elmondtam az igazat.. Szerintem ezért senki se fogja leharapni a fejed :D
2016. okt. 12. 15:20
 14/16 anonim ***** válasza:

Szerintem hülyéskedés! A legjobb barátnőmmel mi is szoktunk ilyeneket irogatni szimplán poénból.

Viszont leszbikusként a páromnak sosem írtam ilyesmiket, pedig nem vagyok fiús :)

2016. okt. 13. 14:08
 15/16 anonim ***** válasza:

En is szoktam okat irni a legjobb baratnom profiljepe ala,higy "bejossz" meg "teccel😏"

Nalunk is sziv a hangulatjel chatben es olyan is volt commentbe,hogy:"Xy ha meg nem jarnank akkor most osszejonnek veled😏😂"

Sot,olyan is volt,hogy :"dugunk?😂❤"

Ettol fuggetlenul ő 100%-ban hetero,es ez csak poen

2016. okt. 13. 14:50
 16/16 anonim ***** válasza:

Hat persze!

Hulyesegbol nem irom a Velem azonos nemunek azokat a szavakat amik elhangzottak!

Sutnek mint a nap...

2016. okt. 14. 13:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!