Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Mennyi az esélye, hogy leszbik...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi az esélye, hogy leszbikus a két lány? Többi lentebb!

Figyelt kérdés
Adott 2 nő egymásnak olyanokat írnak,hogy szerelmem❤ visszaírja a másik,hogy ❤👩❤👩❤ vagyis 2 lány között szívek hangulatjelbe. Olyanokat is irkálnak,hogy csajom visszaírja a másik smiley-ba,hogy ❤❤❤😍. No még 1 et leírok írja az egyik,hogy Bejossz😍😌 a másik csaj írja,hogy te is nyuszikám. Vagyis a fő kérdés,hogy utalhat ez leszbikusságra a 2 lány között ?

2016. okt. 11. 13:20
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%

Igen, utalhat arra!

Azért mindenkinek nem küldözgetünk szivecskéket, szerintem!

2016. okt. 11. 13:28
 2/16 anonim ***** válasza:
96%
Elsőre sima hülyéskedésnek tűnik.
2016. okt. 11. 13:28
 3/16 A kérdező kommentje:
A való életben is láttam már őket együtt ültek egy padon nem is egyszer láttam már őket így és tök fura egyiknek sincsen pasija ( biztos infó) .
2016. okt. 11. 13:32
 4/16 anonim ***** válasza:
87%
egyutt ulnek egy padon es mar egybol leszbikusok?😂😂😂arra nem gondoltal hogy legjobb baratnok,esetleg mar mar testveri kapcsolat van koztuk?:DDDDD
2016. okt. 11. 13:42
 5/16 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem csak játsszák az agyukat. Manapság divat leszbinek/biszexnek lenni valamiért. Szimpla "hülyéskedésnek" tűnik. Mondom ezt biszexként. Tuti, hogy ha lenne most barátnőm, vagy egy csaj, aki tetszik, nem írkálnék neki ilyeneket. Mármint nem ennyi szivecske meg szmájli meg mindenség. Viszont ehhez az is hozzátartozik, hogy fiúsabb vagyok, nem stílusom az ilyesmi, de egyetlen leszbi ismerősömtől sem láttam ilyet. Soha. :D

L/22

2016. okt. 11. 13:44
 6/16 A kérdező kommentje:
Négyes nem arra gondoltam,hogy attól leszbik mert ülnek egy padon :) Azt csak mondtam,hogy szoktam őket együtt látni és isszák a kis söröcskéjüket . A sok szíves smiley meg a szeretlek meg bejössz duma a közösségi oldalakon arra szólt a kérdésem. Amúgy nekem is van lány barátom lány létemre ,de még egyszer sem fordult meg a fejemben,hogy szíveket küldjek neki . Még a végén az lesz,hogy leszbinek néznek az emberek:) Pasimnak szoktam ilyeneket küldeni egyébként ,de csak azért mert szerelmes vagyok belé ennyi . Azt,hogy a két 2 lány között mi lehet az kérdés:)
2016. okt. 11. 13:58
 7/16 anonim ***** válasza:
96%
Szerintem csak hülyéskednek.
2016. okt. 11. 14:27
 8/16 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is csak hülyèskednek! Tapasztaltam màr èn is ilyet, szerintem csak figyelemfelkeltès. Nekem egyàltalàn nem szimpatikus, de ember vàlogatja. :)
2016. okt. 11. 16:47
 9/16 anonim ***** válasza:
90%
Szerintem csak hülyéskedés. Igaz én biszex vagyok és néha nagy ritkán simán írok egy szivecskét bárkinek de kapcsolatban sem csinálnék ilyet. 21/Bi/L
2016. okt. 11. 18:43
 10/16 anonim ***** válasza:
53%
téged miért érdekel ez ennyire, ha meg szabad kérdezni?
2016. okt. 12. 14:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!