Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Ajánlanátok jó yuri animét?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ajánlanátok jó yuri animét?

Figyelt kérdés
A Strawberry panic-ot ne,nem tetszett.Hasonló lehet mint a Valkyre Deive Mermaid.

2016. okt. 11. 07:27
 1/5 anonim ***** válasza:

Van egy listám, lementettem még régebben, fogalmam sincs jók-e...

Akuma no Riddle

Aoi Hana

Candy Boy

Cross Ange

Inugami-san to Nekoyama-san

Kannazuki no Miko

Koihime Musou

Sakura Trick

Sasameki Koto

Strawberry Panic

Yuri Kuma Arash

Simoun

Kashimashi

Mnemosyne

Gokujo

Shujo Sect

Yuru Yuri

Tudom még ajánlani az Attack on Titan-ból Yumikuri párost, Legend of Korra - Korrasami és ha játékokat csíped, akkor most legújabb amire rákattantam az Life is Strange Pricefield, és ha minden jól megy fogok is cosplayezni ilyet tavaszi conon. Meg ezekből rengeteg fanart és fanfiction van, érdemes azokat nézegetni, ha bejön az ilyesmi meg megy az angol. ^^

2016. okt. 11. 16:55
 2/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm:)
2016. okt. 11. 19:26
 3/5 anonim ***** válasza:

Azért ha nézed őket és valamelyik kiemelkedően jó és ajánlod, írd már meg melyik az, kérlek. :D

Amúgy ezek közül Candy Boy-t láttam még, az nagyon aranyos volt. :)

2016. okt. 11. 20:46
 4/5 anonim ***** válasza:
Sakura Trick-et láttam, aranyosnak az is aranyos, de slince of life és iskolai témájú, mint a Strawberry Panic, szóval ha az ilyesmit nem szereted, nem biztos, hogy neked találták ki (viszont ha nem zavar a nem túl akciódús történet és az, hogy a cselekmény időnként kicsit megáll, akkor mindenképpen megér egy próbát).
2016. okt. 14. 17:49
 5/5 A kérdező kommentje:
A Stawberry panic azért nem tetszett mert szinte semmi sem törtenik...nem az iskolai sztorival van bajom.
2016. okt. 14. 21:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!