Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen lânyok tetszenek a leszbiknek?
Nincs zsánerem, általában csak jön valaki és megfog a kisugárzásával. Akik különösen tetszenek, azok az egzotikus, latin nők, valamint a természetes vörösek.
L/bi
Csak ismételni tudom az előttem hozzászólókat, mindenkinek más az ízlése.
Én nőies nő vagyok, de külsőleg a fiúsabb lányokon akad meg a szemem. De nem a nahyon fiús lányokra gondolok, hanem mint pl. Ruby Rose (külsőleg). :)
L/20
Kinek mi.. :) Persze, fiús, de ha ránézel, azonnal látod, hogy nő. Meg ugye elég gyakran sminkeli magát, stb.
Erre gondolok:
Számomra a nagyon fiús kategória az, amikor elkell gondolkodnom a másikkal kapcsolatban, hogy Ő vajon melyik nemhez tartozik?
Inkább fiús lányok, (Ruby Rose pl) de van hogy egy nőies lány is meg tud fogni. Azok közül is inkább azok akik külsőre kicsit vagányabbak (tetkó, piercing, különleges színű haj)
Engem az sem zqvqrna
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!