Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Milyen lânyok tetszenek a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen lânyok tetszenek a leszbiknek?

Figyelt kérdés

2016. okt. 7. 22:00
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Nincs zsánerem, általában csak jön valaki és megfog a kisugárzásával. Akik különösen tetszenek, azok az egzotikus, latin nők, valamint a természetes vörösek.

L/bi

2016. okt. 10. 16:20
 12/18 anonim válasza:
48%
fekete hajú ès 28 èves vagyok😉
2016. okt. 10. 16:43
 13/18 anonim ***** válasza:

Csak ismételni tudom az előttem hozzászólókat, mindenkinek más az ízlése.

Én nőies nő vagyok, de külsőleg a fiúsabb lányokon akad meg a szemem. De nem a nahyon fiús lányokra gondolok, hanem mint pl. Ruby Rose (külsőleg). :)

L/20

2016. okt. 12. 20:50
 14/18 A kérdező kommentje:
Ruby Rose számomra az igazi fiús kategória.
2016. okt. 13. 00:29
 15/18 anonim ***** válasza:

Kinek mi.. :) Persze, fiús, de ha ránézel, azonnal látod, hogy nő. Meg ugye elég gyakran sminkeli magát, stb.

Erre gondolok:

[link]

Számomra a nagyon fiús kategória az, amikor elkell gondolkodnom a másikkal kapcsolatban, hogy Ő vajon melyik nemhez tartozik?

2016. okt. 13. 10:29
 16/18 A kérdező kommentje:
Igazad van de nekem az akinél el kell gondolkodnom hogy milyen nemű, az nem fiúslány meg butch hanem egy undoritó kategória. Akinek nem inge ne vegye magára... akinek igen az meg gondolkodjon el hogy vajon miért kell elgondolkodnunk a nemén...
2016. okt. 13. 17:25
 17/18 anonim ***** válasza:

Inkább fiús lányok, (Ruby Rose pl) de van hogy egy nőies lány is meg tud fogni. Azok közül is inkább azok akik külsőre kicsit vagányabbak (tetkó, piercing, különleges színű haj)

Engem az sem zqvqrna

2016. okt. 20. 00:15
 18/18 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyok : véletlen elküldtem ^^ ott hagytam abba hogy engem az sem zavarna, ha el kéne gondolkodnom azon, hogy fiú az illető vagy lány. Csak kikötés, hogy az illető érezze is magát lánynak. (vagy genderfluid)
2016. okt. 20. 00:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!