Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » L*eszbikus0k, nektek milyen...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

L*eszbikus0k, nektek milyen lányok jönnek be?

Figyelt kérdés
2016. szept. 22. 16:41
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

a vekony androgun lanyok ...oda vagyok az ilyen tipusu csajokert, persze itt is vanak kikotesek.:D

19l

2016. szept. 24. 01:12
 12/20 anonim ***** válasza:

Picit magasabb, teltkarcsú,szolidan elegáns, nőie nők.Sötétbarna haj/szem előny.Ápolt,igényes,ízléses öltözködés/megjelenés szintén. Legyen kedves,(tehát tényleg kedves,nem beképzelt,elszállt hercegkisasszony),empatikus,kiegyensúlyozott,vidám. Lehessen vele beszélgetni mindenről, jó ha szereti az állatokat,mert én nagy állatbarát vagyok. Lehetőleg ne dohányozzon,de az nem kizáróok.Az alkohol-és drogfogyasztás viszont igen. Ezenkívül legyen hűséges típus.

Ezeket én is tudom nyújtani neki.

19/L

2016. szept. 24. 14:18
 13/20 anonim ***** válasza:
Fiúsabb, 175-177 cm magas, ne legyen vékony, de kövér sem.
2016. szept. 24. 21:59
 14/20 anonim ***** válasza:

12-es mintha most magamról olvastam volna,a barna szem kivetelevel:D

Nálam a ķicsit fiusabbak, bár ez szemelytől függ, legyen vékony, és stílusa

19/l

2016. szept. 24. 22:30
 15/20 anonim ***** válasza:

Eddig azt vettem észre, hogy mindig tetszenek az alacsonyabb, kerekebb arcú, picit husis, vagy nem annyira vékony lányok. (Például Hayley Kiyoko szerintem eszméletlen szép)

De alapvetően nem is alkat számít, hanem az, amit kisugároz, mert egy butch és egy femme leszbikus is lehet ugyanolyan vonzó. Szóval inkább egy lány személyisége fog meg, ami valamilyen szinten érződik a kinézetéből, mozgásából, arckifejezéséből, beszédstílusából. Nekem általában ezek számítanak.

17/L

2016. szept. 24. 23:11
 16/20 anonim ***** válasza:
Mivel én fiús vagyok nekem a lanyosak jönnek be,pontosabban nálam lányosabb .Adjon magára .Belsőre legyen meg a magához való esze ,tudjunk beszélgetni ,legyen humora ,célja.Nem hatrany ha a nemi életünk nem havi 1 alkalmat foglal magában (kivéve ha csak úgy tudunk találkozni ,távolság ...egyebek ).
2016. szept. 25. 12:42
 17/20 anonim ***** válasza:
Lemaradt 21LL
2016. szept. 25. 12:42
 18/20 anonim ***** válasza:

Nekem a fiús lányok jönnek be. Testalkatra legyen nálam erősebb (én 160/45 vagyok), nem baj, ha kicsit testesebb/molettebb, de azért ne 90-100 kilós legyen. Magasságra akkora, mint én, vagy maximum 10 centivel nagyobb. Fekete (esetleg vörös hajú).Nálam maximum négy évvel idősebb (velem egykorúak, nálam fiatalabbak kizárva).

Laza, barátságos, szenvedélyes, nyitott, őszinte, kezdeményező, hűséges, azonos a humorérzékünk.

17/bi

2016. okt. 5. 19:40
 19/20 anonim ***** válasza:
Középmagas, középtestalkatú, rövid hajú (a szemüveg előny), férfiasabb megjelenésű, érdeklődőkörű és viselkedésű, öltözködésű, de valahol kicsit mégis legyen benne nőiesség. Melle lehet, de ne dinnye méretű. Belsőleg igazán szerető, odaadó, irányító típusú, vicces lény. :D
2016. okt. 7. 21:27
 20/20 anonim ***** válasza:
Nálam magasabb (én 166 vagyok), nem a nagyon lányos inkább az átmenet kategória. Hogy milyen a haja meg a szeme nem érdekel csak fogjon meg benne valami. Ja és lehessek mellette a pici cuki :D 21/Bi/L
2016. okt. 11. 21:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!