FIÚK! Nektek milyen lányok jönnek be?
Figyelt kérdés
Külsőre/Belsőre.és ha lehet kort is írjatok;)
És mennyire számít a külső,mennyire a belső-
2016. aug. 22. 20:53
1/5 anonim válasza:
Nekem nagyon fura ízlésem van. Szeretem, ha egy nő vidám, káromkodik, köpköd az utcán, időnként verekedik is pl buszon, buliban. Legyen jó humora, nem árt ha szereti a sört. Külsőre pedig... régebben nem szerettem, ha kicsit k***vás kinézete van, de most már kifejezetten tetszenek az ilyen lányok. Csak a műanyagot utálom. Ja és még két érdekes dolog. Nekem valami miatt tetszik, ha nem túl nagyon de valamennyire azért sebhelyes az arca, valamint szereti a pisiszexet. Meg az sem hátrány, ha lenyeli. Egyébként 36 éves vagyok.
2/5 anonim válasza:
Külsőre nálam az arc a legfontosabb, azzal tud egy lány megfogni igazán, előny ha vékony, sportos.
Belsőre legyen életvidám, lehessen vele szórakozni, és érezzem azt hogy megbízhatok benne.
3/5 anonim válasza:
Kérdező, neked milyen fiúk jönnek be ? :)
4/5 anonim válasza:
Valaki megírná, hogy miért is nulláztak le? Szerintem teljesen korrekt választ adtam.
5/5 A kérdező kommentje:
2.válaszoló korod?:)
2016. aug. 30. 22:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!