Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mennyire baj, ha duci vagyok?
Kezdek attól tartani, hogy esetleg azért, mert molett/duci alkatom van, senki nem fog elfogadni a lányok közül, és valahogy mintha kevés ember tolerálná az ilyesmi problémákat - hiába próbálok tenni ellene. (Mellette hormonzavarom van, így sajnos a szőrösödés is benne van a dologban, persze, kezelem, és igazából nem látszik, figyelek rá, amennyire csak lehet, de nagyon sokan dobnak miatta. :c)
Szerintetek ez akkora probléma?
21/l
Én elég duci vagyok, a barátnőmnek mégis így tetszem már 2,5 éve. A hormonzavaros dolog meg a barátnőmnél áll fönn (noha ő vékony), ő is kezeli és minden rendben van, egyáltalán nem jelent problémát számomra, sőt az sem, ha néha előfordul, hogy nem jut erre elég ideje. Mi teljesen jól megvagyunk együtt és úgy szeretjük egymást, ahogy vagyunk. Láttam már hatalmas nagydarab leszbikus párt is, úgyhogy én nem aggódnék a helyedben!
20/L/L
Ez nagyon érdekes, mert nekem is hasonló problémáim vannak, de rajtam annyira (még) nincs sok plusz felesleg.
Szerintem igazából ne törődj vele. Egyrészt, mert úgyis alakul, másrészt mert aki szeret, nem feltétlen a külsődbe fog beleszeretni, hanem meg fog ismerni. Meg persze az se hátrány, hogy lehet fogni rajtad valamit :) Szóval fel a fejjel. Nekem csomó barátnőm volt kicsit molettebb, és én sem szeretem a piszkafákat :D :) 16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!