Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Szerintetek az megcsalásnak...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek az megcsalásnak számít, ha ki szeretném próbálni lánnyal? L/21

Figyelt kérdés
Néha eszembejut milyen lehetne nővel szeretkezni..
2016. szept. 15. 22:30
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
50%

Ha a párod nem zavarja,beleegyezik akkor nincs probléma. Manapsag ez a felallas mar nem ritka... Az en párom is(39F) azon az elven van neki mindegy,csak farka ne legyen. :D Ha nekünk ez nem gond,es a harmadik felnek sem okoz problémát onnantol kezdve mindenki mas velemenye le van tojva... Nem kell világgá kurtolni.

Azert vigyazni kell,nehogy út kozben jöjjön ra az urad,hogy hoppa,hat ő mégiscsak megcsalasnak érzi puncissal is... Megeshet. A harmadik fellel is ovatosan,nehogy beled szeressen. Azert vannak itt is rendesen buktatok. Okosan! Semmikepp ne a parod hata mogott... Puhatolozz,hogy vélekedik erről.

2016. szept. 15. 23:19
 12/18 anonim ***** válasza:

A 2 fel szabja meg a szabalyokat.

Egy pasiert se vondd meg magadtol amire vagysz. Egy vágy miota megcsalas? Tegnap fejbe vertem volna egy alkalmazotta. sulyos tedsi sertes lenne de mivel nem tettem, nem az.

2016. szept. 16. 01:02
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
Ezt pároddal érdemes megbeszélni. Van, akinek összetöri a szívét és/vagy az önbecsülését. Van, akit kifejezetten izgat. Én minden párommal tisztáztam eddig, hogy nővel nyugodtan, csak meséljen róla. De ha láthatom, az még jobb.
2016. szept. 16. 01:59
 14/18 anonim ***** válasza:

Mással akarsz szexuális kapcsolatot létesíteni?

Akkor ez miért ne kenne megcsalás. A gondolatot hamar követi a tett.

2016. szept. 16. 10:19
 15/18 anonim ***** válasza:

Igen. Szexuális kapcsolatot létesítesz egy másik személlyel. Megcsalás.

Nekem is az lenne, ha a barátnőm megdugatná magát egy pasival.

17=L/L

2016. szept. 16. 16:03
 16/18 anonim ***** válasza:
Ha ő tud róla és beleegyezik, onnantól az már nem megcsalás, hiszen őszinte voltál vele, nem akartad átverni.
2016. szept. 16. 20:44
 17/18 anonim ***** válasza:

Ha nem szólsz a párodnak erről és úgy teszed meg, akkor egyértelmű. Nekem pl ezért repült mostani exem. :)

Bi csajszi és valahogy baromira nem szólt az ilyesmiről. (Nem, nem ítélem el sem a leszbikusságot sem a biszexualitást! Csak, mint ahogy a kérdező is feltette.. igen, ha nem tud a párja róla, akkor egyértelműen megcsalás.)

Addig még-még oké is, hogy belemegy, de ha már a harmadik fél érzelmeket táplál felé és bizonytalanná teszi, ott már gond van... és jelen esetben ez történt... hadd ne mondjam milyen illedelmes voltam. :)

19/f

2016. szept. 21. 00:48
 18/18 anonim ***** válasza:
Ha meg is akarod valósítani, akkor mindenképp mondd el a párodnak. Mivel, ha vele vagy elég valószínű, hogy szereted őt :) És ebből kifolyólag nem akarod átverni. A helyedben elmondanám neki az ilyesfajta vágyaimat és megpróbálnám rábeszélni egy esetleges hármasra. Na? :) Az hogy eszedbe jut, nem megcsalás. Úgy megcsalás, ha meg is valósítod, úgy, hogy ő azt nem tolerálja.
2016. szept. 23. 10:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!