Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Kínosan érzem magam mert más...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kínosan érzem magam mert más társadalmi rétegből származom mint a barátnőm. Titeket zavarna?

Figyelt kérdés
Ő gazdag, értelmiségi családból származik,az én szüleim szakmunkásik.De egyforma beosztásban dolgozunk, intellektuálisan illünk egymáshoz.Őt látszólag nem zavarják az eltérő körülményeink(aludt már nálam,a kis albérletemben),és nagyon jól meg vagyunk. De sokat rágódom olyasmiken, hogy ő például az USA-ban, vagy Párizsban is járt én meg még belföldön sem láttam minden turisztikai látványosságot.Vagy mikor meghivott egy elegáns étteremben egyik ételt sem ismertem az étlapon...Ilyenkor annyira idiótának érzem magam.Nem tudom,hogy az ilyesmihez mi lenne a helyes hozzáállás,hogy érdemes-e emiatt rosszul éreznem magam vagy ne is törődjek vele,de anyukám szerint hosszú távon nem működhet egy ilyen kapcsolat mert elöbb-utóbb vagy nekem vagy neki elege lesz.:(

2016. szept. 12. 14:37
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Pasiként válaszolok, mert szerintem mellékes a kérdés szempontjából, hogy leszbik vagytok.

Ne láss bele ilyen dolgokat. Lehet valamiben ő korlátozott, amiben te vagy otthon. Párizsba, máshova majd mentek együtt, ha lesz rá lehetőség. Ennyi, ne gondold túl szerintem. 26/F

2016. szept. 12. 14:43
 2/7 anonim ***** válasza:
83%
Kár ezen agyalnod. Szüleid normálisak hogy tanítattak, és Te is ha éltél a lehetőséggel. Mérnökként pl. nekem sincs olyan humán műveltségem, mint sok bölcsésznek, de emiatt nem érzem magam kevesebbnek. Nem is törekszem arra, hogy bármilyen knézőpontomból kultúrsznob programokra (amikre másoknak tényleg lehet kulturális igénye) járogassak. Jobban szeretem sz utazást és a természetet.
2016. szept. 12. 14:46
 3/7 anonim ***** válasza:
Nahát nem sok olyat láttam hol egy mérnök érzi kevesebbnek magát egy bölcsésznél. Amúgy kérdező ne agyalj ezen. A lány csak nem egy elkényeztetett sznob csaj ha összejött veled. Ha tényleg szeretitek egymást ez nem számít.
2016. szept. 12. 14:55
 4/7 anonim ***** válasza:
Akkor lenne ez probléma, ha intellektuálisan nem állnátok közel egymáshoz. Mivel ezzel nincs gond, így semmivel sincs gond. Kit érdekel mit láttál a világban meg hogy mit ettél eddig?
2016. szept. 12. 15:01
 5/7 anonim ***** válasza:

Tény, hogy az eltérő származási réteg okozhat súrlódásokat. Gondolok itt olyan dologra, hogy pl. a párod számára magától értetődő a színházba járás, mert a szülei mondjuk gyerekkorától vitték, számodra pedig nem megszokott. Ez fordítva is igaz, mert ha te falun nőttél fel, akkor valszeg tudod, mi a különbség a széna meg a szalma között, vagy éppen tudod, hogy a tehén az nem lila színű, mint a milka csoki papírján, ő viszont lehet nem tudja.

Ez a probléma nálunk is fennáll másabb síkon. Én vallásos módon nevelkedtem, számomra magától értetődő, hogy a vasárnap az templombamenet nélkül nem vasárnap. A barátom viszont nem így nőtt fel, így ami számomra a mindennapi életem része, az a barátom számára nem jelent semmit.

Nem beszélve arról, hogy az én szüleim is egyszerű, szakmunkás emberek, akiktől azt a példát láttam, hogy tisztességesen kell dolgozni, sokat tanulni (ha már nekik nem volt lehetőségük rá), beosztani a pénzt, mértékletesen élni stb.

Ezzel szemben a barátom egy... hogyismondjam.. nem éppen túl jó roma családból származik. A szülei számára nem volt fontos az, hogy ő tanuljon, gazdálkodjon a pénzével stb. Ez rengeteg problémát okoz köztünk, de szerencsére lassan változik: az én unszolásomra pl. már 3 éve rendesen dolgozik, most pedig munka mellett esti iskolába jár, hogy letegye az érettségit.

Visszatérve a Te helyzetedre tehát nem egyszerű a helyzetetek, és egész biztosan lesznek ebből problémák, melyeket viszont meg tudtok oldani, ha igazán komolyan veszitek egymást. A lényeg az, hogy Te ne érezd magad kevesebbnek emiatt, mert egész biztos neked is van olyan terület, amihez a barátnőd nincs otthon.

Amúgy meg bocs, hogy melegként próbáltam segíteni, :) de a kérdésed szerintem nem szexuális orientáció-függő.

2016. szept. 12. 15:33
 6/7 anonim ***** válasza:

Öregem, mintha a kommunizmusban élbénk még és számítana, hogy ki milyen rétegből származik.

Én is csak értelmiségivel dumálok, de akkor is, könyörgök.

Nekem kiskoromba volt gáz, mikor a polgármester fiához jártam, ő volt a legjobb barátom... azért volt ott pénz meg pompa.

2016. szept. 12. 15:54
 7/7 anonim ***** válasza:
Ne zavarjom ez téged az a lényeg hogy a párod szeret.
2016. szept. 12. 23:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!