Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ti milyen gyakran használtok felcsatolható műpéniszt? Mennyire tartjátok izgatónak?
Kerdezo!
Ha minden lany elvezne a behatolast akkor nem lenne koztuk meleg!
Vagy epp ilyenkor bujik ki a szog a zsakbol es megiscsak a falloszhianyukat elegitik ki ezzel....?
Akkor a melegseg mind felszinesseg mert bellul megis csak noi hormon tombol aki ferfit akar mert csak egy ferfi tudja igazabol megadni amire egy no vagyik?
1. Szinte minden nő élvezi a behatolást. Biológia. Ugyanúgy, ahogy szinte minden férfi elélvez a "péniszveréstől", legyen meleg, bi vagy hetero.
2. A lányok nagyon nagy többsége biszexuális, tulajdonképpen alig van köztük full meleg, sőt...
3. A te logikádból kiindulva akkor az a csaj, amelyik szereti, ha a pasija kinyalja, az leszbikus tulajdonképpen?
A homoszexualitás azt jelenti, hogy az adott ember a saját neméhez vonzódik és ennyi. Ettől függetlenül ugyanúgy élvezheti az orális szexet, meg a behatolást is. Vannak hetero férfiak, akik szeretik, ha a lány megrakja őket egy műpénisszel. Ettől ők még heterok. Akkor lennének melegek, ha férfiakkal szexelnének, és a férfi test izgatná fel őket.
Es milyen igaz is!
A termeszet nem teved,csak a melegek...
"Ezt csak azért mondta 11-es, mert azt a logikát követi, hogy csak egy férfi tud normálisan kielégíteni egy nőt..."
Én ilyet nem írtam.
Csak azt írtam, hogy egy vékonyka pici ujj olyan, mint egy bébipecs. :D
Persze azzal is ki lehet elégíteni egy nőt, de ha már ujjazás, miért ne lehetne besegíteni szexuális segédeszközzel? Az ujjazás is ugyanúgy behatolás.
Bizony az! Es megint ott tartunk hogy behatolas, tehat megis csak egy ferfi ert hozza mert a termeszetet nem lehet kijatszani!
Ha igazabol meleg egy no akkor ezt nem kivanja, eleg a csikloizgatas is!
Ezt itt olvastam egy meleg no irta , nem En talalom ki!
Mielott vadaskodas erne..
7!
A termeszetes szex az a no-ferfi felallas!
Errol vitatkozhatsz barkivel , de biologiailag ez a termeszetes!
Csak egy pelda! Hogy szaporodjon a Te fajtad ahhoz is kell himivarsejt, amit ferfiakbol nyernek ki es neha a hozzad hasonlo genhibasokba beultetik mert hat ugye a ferfi test az undorito szamotokra , de ilyenkor megteszi, nehogy mar kihaljatok!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!