Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Hogy mondjam el a szüleimnek?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy mondjam el a szüleimnek?

Figyelt kérdés
Már régen rájöttem, hogy nem a fiúk vonzanak... és egy ideje (1éve) már boldog párkapcsolatban élek egy másik lánnyal. De nem merem elmondani a szüleimnek, viszont olyan rossz hogy itthon is "titokban" szerethetem csak... Egyszer szóbajött a téma véletlen és akkor anyukám azt mondta, hogy ő nem tudná elviselni ha a lánya leszbikus lenne. Mit tegyek?

2016. szept. 7. 16:33
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
60%
Lányos apaként mondom, hogy szerintem nem kell külön elmondani. Majd észreveszik. Nyugodtan aludjon ott a barátnőd, majd ha meglátnak például ölelkezve akkor rákérdeznek. Nyugodtan viselkedj fesztelenül, nem kell nagy beszélgetést csapni. Nem olyan nagy dolog ez (mindaddig amíg gyereket azért akarsz).
2016. szept. 7. 17:43
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
8# Attól, hogy neked nem lenne elég kitartásod ne nevezd hülyeségnek azt amit énis végigcsináltam. Igaz, egy haverommal, de közös kis garzonba költöztünk ISKOLA mellett szóval nagyonis lehetséges ha az ember valamit nagyon szeretne. :)
2016. szept. 7. 17:51
 13/16 anonim ***** válasza:
100%

Anyaként válaszolok.

Először valószínűleg meglepne, de nem akadnék ki. Inkább leülnék a lányommal és átbeszélnék vele mindent. Aztán igyekeznék elfogadni a hallottakat nem pedig azt síratni hogy nem lesz unokám... Nekem a lányom boldogsága a legfontosabb és ha ezt egy másik nő oldalán találja meg, akkor elfogadom.

Az apja az már keményebb dió lenne, de hála égnek van annyira intelligens és szereti a lányát, hogy idővel ő is elfogadja.

2016. szept. 7. 21:52
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
#14 miért ne lenne unokád?! A leszbikusok szülnek gyereket mint a szél.
2016. szept. 7. 22:44
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
Én eléggé vallásos családból származom, és egy hónapja ismertem a csajt akibe szerelmes voltam mikor elmondtam anyámnak... Konkrétan sietett vhova én meg kiböktem, hogy "anya emlékszel Vivire, szerelmes vagyok bele"... A család többi tagjának csak akkor mondtam el mikor már együtt is voltam a lánnyal... Novemberben lesz másfél éve hogy együtt vagyunk, mára úgy-ahogy elfogadta a családom... 19/L
2016. szept. 8. 02:57
 16/16 anonim ***** válasza:

#13: Lehet, csak éppen az esetleges elutasító homofób szülők miatt nem egy de két lépést tesz hátra az életben és onnan kell felküzdenie magát. Nekem természetes, hogy amiben tudom segítem támogatom a gyerekem. Az én szüleim is támogattak segítettek. Nem tudtak sem autót, sem lakást venni nekem félre ne érts, de amiben lehetett abban mellettem voltak, így nem kellett ideje korán lelépnem, hanem képes voltam az első kereseteimből egy tartalékot képezni.

Persze, lehet indulni nulláról csupaszs3ggel, de ha nem muszáj, miért tegye? Meg 19 évesen? És ha jövőre már nem az aktuális a nagy szerelem, akkor mi lesz? Egyedül szív tovább egy lukban?

2016. szept. 8. 12:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!