Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Ez még menthető?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez még menthető?

Figyelt kérdés
Van egy lány, aki elméletileg (azt mondta) kedvelt engem. Mindig írt, élőben is kedves volt meg minden... Aztán lassan két hete alig beszélünk, miattam... úgy egy hete keresem, mondom neki, hogy hiányzik, de...mintha nem érdekelné. Élőben mintha idegesítené a jelenlétem, amint teheti lelécel a közelemből. Én viszont szeretem...nagyon... :/ Még ki lehet köszörülni a csorbát?
2016. szept. 4. 12:18
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Ki kellene deríteni mi a problémája, ami miatt próbál eltávolodni tőled. Másképp nehéz kiköszörülni azt amiről nem tudod micsoda. 26/F
2016. szept. 4. 12:29
 2/8 A kérdező kommentje:
Hát rosszkedvre hivatkozik. Hogy nincs jól lelkileg és nem akar sértőt mondani. De eddig se volt a helyzet magaslatán... mondtam neki, hogy én mindig kedvelem, nem csak akkor ,ha minden okés. Azt mondta, jelentkezik, ha jól lesz...De ezt nem tartom valószínűnek. kb.3hónapja ismerem és sosincs a toppon lelkileg, szóval nem mostanában fog akkor jelentkezni.
2016. szept. 4. 12:33
 3/8 anonim ***** válasza:
47%

Ne menj már le ennyire kutyába... Nem 3 hónapja nincs a toppon lelkileg, hanem rád te sz magasról. Ne is haragudj, de ez olyan tipikus női viselkedés, ez nőként neked hogy nem tűnik fel?

Aki keres és érdekled, az megoldja, szakít rád időt. Nicns itt semmiféle csorba, egyszerűen unja, hogy kiskutyaként szaladsz utána, nem érdekled.

2016. szept. 4. 12:43
 4/8 A kérdező kommentje:

Hát én pont nem szaladtam utána.Rettenetesen frusztrált. zavarban voltam, így kerültem a társaságát. Aztán ő kezdett keresni...először esténként néha... aztán már kicsit előbb... aztán már egész korán, én még otthon se voltam, mikor írt.

Aztán egyik délután azt találtam mondani, nekem kell pár nap... na, azóta ilyen!

2016. szept. 4. 12:49
 5/8 anonim ***** válasza:

Így full más az egész, miért nem ezt írod akkor?

Bár a lényeg ugyanaz, visszalépett az egészből, csak nem őszinte veled, hogy miért.Tippelgethetünk amúgy, de sok értelme nincs. Most vagy kivársz még, hátha megembereli magát és őszintén elmondja mi van vagy hagyd a fenébe.

2016. szept. 4. 13:11
 6/8 A kérdező kommentje:
Hát kezdenem kellene valamit. De nem tudom hogy legyek egyértelmű, de nem tolakodó. Amúgy nem vagyok kezdeményező tipus.
2016. szept. 4. 13:16
 7/8 anonim ***** válasza:
Talán pont amiatt ilyen, hogy azt mondtad hogy kell pár nap...
2016. szept. 4. 16:38
 8/8 A kérdező kommentje:
igen, valószínű. tudom, hogy nem kifizetődő menekülni magam elől.
2016. szept. 4. 16:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!