Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez még menthető?
Ne menj már le ennyire kutyába... Nem 3 hónapja nincs a toppon lelkileg, hanem rád te sz magasról. Ne is haragudj, de ez olyan tipikus női viselkedés, ez nőként neked hogy nem tűnik fel?
Aki keres és érdekled, az megoldja, szakít rád időt. Nicns itt semmiféle csorba, egyszerűen unja, hogy kiskutyaként szaladsz utána, nem érdekled.
Hát én pont nem szaladtam utána.Rettenetesen frusztrált. zavarban voltam, így kerültem a társaságát. Aztán ő kezdett keresni...először esténként néha... aztán már kicsit előbb... aztán már egész korán, én még otthon se voltam, mikor írt.
Aztán egyik délután azt találtam mondani, nekem kell pár nap... na, azóta ilyen!
Így full más az egész, miért nem ezt írod akkor?
Bár a lényeg ugyanaz, visszalépett az egészből, csak nem őszinte veled, hogy miért.Tippelgethetünk amúgy, de sok értelme nincs. Most vagy kivársz még, hátha megembereli magát és őszintén elmondja mi van vagy hagyd a fenébe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!