Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Miért hiszik azt, hogy alig...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért hiszik azt, hogy alig vannak lányos leszbikusok?

Figyelt kérdés

Nagyon sokat olvasom, hogy szinte senki se ismer lányos leszbikusokat. Én az vagyok, viszont a fiúsabbakat (persze nem a kifejezetten "butch", vagy igénytelen férfiimitátorokat, hanem olyan queer, androgün féléket) kedvelem és szinte az összes meleg/biszex lány ismerősöm nőies. Nekem meg hatalmas mániám a rövid haj és a picit lazább stílus, a hosszú szőke hajért, ruhácskákért és magassarkúkért egy lányon nem vagyok oda. :/ (Természetesen azért a személyiség a fő döntő, de alapvetően ez is benne van a pakliban)

Ezek szerint mindenkinek pont az jutott, amit annyira nem kedvel?

2016. aug. 30. 21:24
 1/10 anonim ***** válasza:
65%
mert alig vannak😂😂 en is max 2t ismerek
2016. aug. 30. 21:29
 2/10 A kérdező kommentje:
Körülbelül 15 leszbikus ismerősömből 10 lányos. Akkor ezek szerint tényleg mindenki csak pont olyan körökben van, ami épp nem igazán kell neki? :D
2016. aug. 30. 21:32
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Én inkább fiúsakat ismerek és én is az vagyok és nekem is az jön be :) Lányost is párat ismerek de velük semmi közös téma nem is volt. :D
2016. aug. 30. 21:37
 4/10 anonim ***** válasza:
81%

Én fiús vágyom ,de ismerek 2 lányosat és több fiúsat.Vannak ők csak lehet nem egy körben mozognak .Na meg szerintem a lányosak jobban rejtőzködnek.

Már megint ez az igénytelenség ,azért mert valaki túl fiús/férfias még nem igénytelen!

2016. aug. 30. 22:18
 5/10 A kérdező kommentje:
4: Nem momdtam, hogy feltétlen és kivétel nélkül igénytelen! :) Csak felsorolás volt. Nem azonosítom a fiús lányokat az igénytelenséggel, hiszen én is őket kedvelem. Az igénytelen férfiimitátor számomra az OITNB Boo-ja például.
2016. aug. 30. 22:46
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

Uhh teljesen egyetértek veled,nekem is az ilyen lányok jönnek be:D De lehet, hogy a lányos leszbikusok nehezebben vállalják fel magukat vagy nehezebben lehet kiszűrni.

19/l

2016. aug. 31. 00:48
 7/10 anonim ***** válasza:
79%

Én lányos vagyok, és a hozzám hasonló lányokat kedvelem.

Azért hiszik azt sokan, hogy kevesen vagyunk, mert nem látszik rajtunk annyira, mint a fiúsokon. Nem is igazán kötjük mások orrára. Legalábbis én. Akire tartozik, az tudja rólam, akit érdekel, annak elmondom, de nincs kiírva a homlokomra, hogy "Leszbosz szigetéről jöttem."

Egyébként gondolom nekem is több lányos leszbikus ismerősöm van, mint amennyiről tudok.

2016. aug. 31. 03:53
 8/10 anonim ***** válasza:
61%
Én lányos vagyok, és van egy jó pár hozzám hasonló ismerősöm.
2016. szept. 1. 12:13
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
NNoieskent csak azt tudom mondani hogy fogalmam sincs miert hiszik ezt. :D bar teny, hogyha beszeltem egy leszbikussal, tobbnyire alig akarta elhinni hogy en is az vagyok, mert annyira nem latszik rajtam. Lehet sokan csak nem neznek ki a noies nokbol... Pedig tudom, hogy sokan vannak.
2016. szept. 1. 18:34
 10/10 anonim ***** válasza:
Mert tényleg alig vannak!!!ki mondana véleményt egy intim képemről?
2016. szept. 15. 17:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!