Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Lefekudtem egy lannyal lany...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lefekudtem egy lannyal lany letemre, mit tegyek?

Figyelt kérdés

Egy buliban ismertem meg, sokat ittunk majd a kozos ismerosunk lakasaban az egyik szobaba lefekudtunk.

Az elejen meg nezett engem aztan kesobb oda jott es flortolt, 1-2 oraval kesobb smaroltunk es vegul a szobaba kotottunk ki. Mit tegyek?

2016. aug. 26. 23:51
1 2 3
 11/24 anonim válasza:
szerintem mindig úgy kezdődik hogy részeg vagy:)) velem is így kezdődött 18/L
2016. aug. 27. 18:22
 12/24 anonim ***** válasza:
Én józanul csókólóztam egy csajjal és élveztem nagyon a puha meleg ajkát ahogy az enyémmel összeért
2016. aug. 27. 18:49
 13/24 anonim ***** válasza:
88%

Mit tegyél ,mit tegyél....

Friss avokádót egyél. ;)

https://www.youtube.com/watch?v=hGTaOYPF3lU

2016. aug. 27. 22:23
 14/24 anonim ***** válasza:
Arra gondolj, hogy szívesen megismételnéd-e? Ha igen, akkor valószínűleg biszex lehetsz. Ezt tudatosítsd magadban, illetve fogadd el ezt a helyzetet. Nem hinném, hogy ezzel bármi probléma lenne.
2016. aug. 30. 10:07
 15/24 anonim ***** válasza:
Szerintem nincs ezzel semmi gond. Fiatal vagy. Élvezd az életet ahogy jólesik. A sexet mindenki úgy csinalja ahogy akarja. És amíg ezzel senkit nem bátnt akkor nincsen gond.
2016. aug. 30. 10:29
 16/24 anonim ***** válasza:
100%

Ahh... részegen se tesz olyat az ember ami józanon ne jönne be neki. Csak az alkohol oldja a gátlásokat, tehát lelazított téged, hogy végre kipróbáld milyen puncit nyalni.

Amúgy milyen volt? Olyan amilyet vártál?

2016. aug. 30. 10:34
 17/24 anonim ***** válasza:
Hogy emlékszel rá? Jó volt? Próbáld ki józanul, és akkor majd eldöntöd hogy hogyan tovább! De hidd el, a második is nagyon fincsi lesz, ha ügyes a partnered. Fájni nem fog az biztos.
2016. szept. 1. 12:04
 18/24 anonim ***** válasza:
0%
Azert kell orvoshoz menned kerdezo mert sok betegseg idoben elkezdve meg gyogyithato!
2016. szept. 1. 14:47
 19/24 anonim ***** válasza:
#18: Te olyan hülye vagy ,mint a seggem fele.
2016. szept. 2. 15:54
 20/24 anonim ***** válasza:
Próbáld meg élni az eddigi életedet, -Én, leszbikusként állítom, jobban jársz, ha hetero vagy, és "most csak részeg voltál"... - ha nem így van, úgyis rájössz majd... - Istennek jobb terve van az életedre, minthogy részegen egyéjszakás kalandok hamva felett törd az agyad... Neki , terve van veled... :)
2016. szept. 4. 13:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!