Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nálam idősebb nőknek miért nem kellek?
És azt hiszi h csávó vagy és csajnak hiszed magad
10. voltam
Azért, mert a legtöbb ember a saját korosztályában kutat. Számomra például egyenesen taszító elképzelni egy 30+-assal egy kapcsolatot, sőt akár egy éjszakát is.
És gondolom egy felnőtt, 30+-os nő nem egy "kislányt" szeretne maga mellé.
16/L
21 éves vagyok, a barátnőm 36, bár én nem kifejezetten a 30+ korosztályában kerestem, sőt, senkit sem kerestem, csak szép lassan egymásba szerettünk.
Úgyhogy fel a fejjel, nem lehetetlen :)
21/L
A mostani Barátnőm 22, én 29 vagyok. Ő már a második 6-7 évvel fiatalabb barátnőm.
Felnőtt gondolkodása van, mert hamar fel kellett nőnie.
Viszont van olyan pillanat, hogy éretlen a viselkedése-ami kissé zavaró, de egyben szeretem is, elfogadom, mert még fiatal.
Igen, van ilyen sztereotípia, hogy "kicsi" még!..és valóban van benne valami.
Viszont, vannak kisebb-nagyobb korkülönbségű kapcsolatok.
Személyes véleményem szerint az ilyen kapcsolatokban a fiatalabb érettebb a korosztályához képest, az idősebb pedig szeret olykor bohóckodni, gyermeki lelke van-nálunk is így van. Így tökéletesen kiegészítjük egymást:)
Hajrá, csajszi! Van remény:)
29L/L
"a férfiak a nőknek csapják a szelet."
Feltéve, ha szerencsétlen fickó túl sok babgulyást eszik aznap!
"Mert a nők hülyék és beképzeltek."
Ha így beszélsz velünk, ne csodálkozz!
Neveletlen tuskó!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!