Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » A nálam idősebb nőknek miért...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nálam idősebb nőknek miért nem kellek?

Figyelt kérdés
23 éves vagyok, leszbikus. Egyre csak azt veszem észre, hogy a 30+-os férfiak igencsak szimpatizàlnak velem, ellenben a nőknél kevesebb sikert aratok. Hosszú hajam van, nőnek nézek ki, de làtszik rajtam, hogy meleg vagyok, többnyire. A szàmomra ideàlis női korosztàly inkàbb visszautasìt vagy csak flörtig jutok, viszont azt érzem, hogy férfiaknàl könnyen sikert aratnék. Miért?

2016. aug. 24. 19:28
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
71%

És azt hiszi h csávó vagy és csajnak hiszed magad

10. voltam

2016. aug. 24. 20:28
 12/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm, hogy tisztàztad a helyzetet.
2016. aug. 24. 20:40
 13/17 anonim ***** válasza:
100%

Azért, mert a legtöbb ember a saját korosztályában kutat. Számomra például egyenesen taszító elképzelni egy 30+-assal egy kapcsolatot, sőt akár egy éjszakát is.

És gondolom egy felnőtt, 30+-os nő nem egy "kislányt" szeretne maga mellé.

16/L

2016. aug. 24. 20:51
 14/17 anonim ***** válasza:
100%

21 éves vagyok, a barátnőm 36, bár én nem kifejezetten a 30+ korosztályában kerestem, sőt, senkit sem kerestem, csak szép lassan egymásba szerettünk.

Úgyhogy fel a fejjel, nem lehetetlen :)

21/L

2016. aug. 24. 22:27
 15/17 anonim ***** válasza:
100%

A mostani Barátnőm 22, én 29 vagyok. Ő már a második 6-7 évvel fiatalabb barátnőm.

Felnőtt gondolkodása van, mert hamar fel kellett nőnie.

Viszont van olyan pillanat, hogy éretlen a viselkedése-ami kissé zavaró, de egyben szeretem is, elfogadom, mert még fiatal.

Igen, van ilyen sztereotípia, hogy "kicsi" még!..és valóban van benne valami.

Viszont, vannak kisebb-nagyobb korkülönbségű kapcsolatok.

Személyes véleményem szerint az ilyen kapcsolatokban a fiatalabb érettebb a korosztályához képest, az idősebb pedig szeret olykor bohóckodni, gyermeki lelke van-nálunk is így van. Így tökéletesen kiegészítjük egymást:)

Hajrá, csajszi! Van remény:)

29L/L

2016. aug. 25. 03:02
 16/17 anonim ***** válasza:

"a férfiak a nőknek csapják a szelet."

Feltéve, ha szerencsétlen fickó túl sok babgulyást eszik aznap!

2016. aug. 25. 17:24
 17/17 anonim ***** válasza:
100%

"Mert a nők hülyék és beképzeltek."

Ha így beszélsz velünk, ne csodálkozz!

Neveletlen tuskó!

2016. aug. 25. 17:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!