Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Kamu pasi a családom miatt?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kamu pasi a családom miatt?

Figyelt kérdés
A családom homofób, egyszer "viccből" felhoztam a leszbi témát (meséltem nekik, hogy egy srác fel akart szedni, és azt mondtam neki hogy leszbi vagyok), mindenki halál komolyan nézett rám, anyám nevetett. Apám azt mondta erre, hogy akkor is nevessen, ha tényleg az leszek. Mindig kérdezgetik, hogy van-e már pasim. Néha elmegyek "bulizni" -amúgy csak másnál alszom-, hogy azt higgyék, szoktam csávózni. Tesóm gyanakszik, felhozta ezt apámnak, aki mondta hogy mehetek amerre látok. Persze nem így fogalmazott. Nem sokkal azután egy haverom áthívtam, és azt hitték járunk, így béke van egyenlőre. Nem arról van szó, hogy nem vállalom fel, mert sokan tudják, csak a családdal nem szeretnék rossz viszonyt. A kérdésem az lenne, hogy szerintetek mutassak be valakit úgy mint a pasim, és néha látogassuk meg együtt a családom, vagy mondjam azt, hogy a munka fontosabb ezért nincs senkim?
2016. aug. 23. 17:26
 1/9 anonim ***** válasza:
38%
pont ezzel küzdök én is.. csak éppen a másik oldalon vagyok, már gondolkodtam ilyesmin én is.
2016. aug. 23. 17:30
 2/9 anonim ***** válasza:
66%
Erre vannak hasonló cipőben járó meleg pasik is, még alibi házasságok is nagyon jól tudnak így működni :-)
2016. aug. 23. 17:33
 3/9 anonim ***** válasza:

Es milyen eleted lesz? Allando hazugsagban fogsz elni? En ezt nem javaslom. Hosszu tavon eleg nagy keseruseget fog okozni.

Ha mar el tzdsz otthonrol koltozni es a magad laban megallni, vallald fel magadat a csaladod elott.

2016. aug. 23. 18:11
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Én nem értem azokat, akik másokat bántanak(főleg ha családtag) csak azért mert máshoz vonzódik. Ebből neki max annyi hátránya van, hogy nem lesz vér szerinti unoka.
2016. aug. 23. 18:20
 5/9 anonim ***** válasza:
81%

Nem hinném, hogy meg kell magyaráznod a szüleidnek, ha nincs kapcsolatod. Még nem találtad meg, aki igazán hozzád való, mással meg nem fogsz csak azért járni és lefeküdni, mert az a divat.

Majd ha külön költözöl tőlük, akkor felvállalhatod előttük is.

Gáz, hogy a szüleid nem fogadnának el olyannak, amiylen vagy. Gondolom, nem érzed túl jól magad otthon más okból sem, ha ilyen a hozzáállásuk. Én mielőbb munkát és saját albérletet/lakást keresnék a helyedben, hogy elszakadjak tőlük.

2016. aug. 23. 19:38
 6/9 anonim ***** válasza:
52%
"Randizzatok" pár hétig, aztán legyen egy fájdalmas szakításotok, ami után persze nem lesz kedved pasizni egy ideig.
2016. aug. 23. 22:50
 7/9 anonim ***** válasza:
72%

Átmenetileg lehet ilyen "trükköt" alkalmazni, de életük végéig eltitkolni lehetetlen. Mi lesz a válasz, hogy miért nincs gyereked? Nem akar? Nem lehet? Vagy a kamupasidnak nem lehet? És folyamatosan fenntartani a hazugságot. Közös családi ünnepek, és ha találkozni akarnak a párod szüleivel, stb stb.

Nem jó megoldás.

Ha még nincs önálló életed, azaz szülőkkel élsz, netán tanulsz, akkor megértem de ha már van melód és esélyed külön költözni és a saját lábadon megállni, akkor fel kéne vállalni. Persze a kezdeti reakció az lesz amit "beígértek". Ez szar lesz mindenkinek (nem csak neked, hanem nekik is), de ahogy csillapodnak a kedélyek, visszaállhat a dolog a régi kerékvágásba. Lehet, hogy egy jövendőbeli barátnődnek majd nem fognak tapsikolni, de legalább lesz lehetőségük elfogadni.

Ha meg képtelenek akkor az a szomorú tény, hogy neked nincs családod, és soha nem is volt mert a családhoz tartozást ők feltételekhez kötötték. Szóval idővel színt kéne vallani, mert a kis hazugságból egyre nagyobbak lesznek és spirálba kerülsz, amibe vagy belebuksz és akkor a hazugság csak súlyosbítja a dolgokat, vagy felőröl.

Szerintem ne csináld.

2016. aug. 24. 09:26
 8/9 anonim ***** válasza:
Az én anyukám mikor megosztottam vele, hogy a nők érdekelnek, pár napig úgy nézett rám, hogy leírni azt nem lehet, csalódottságot láttam az arcán, pár napig nem szóltunk egymáshoz, aztán benyögte, ha nem hagyom abba öngyilkos lesz...Azóta a kamupasi megoldást választottam...Pocsék így élni..
2016. aug. 24. 12:01
 9/9 anonim ***** válasza:
Lehet hogy most valami haverral etetheted őket, csak hogy ne gyanakodjanak. Igyekezz azonban minél több pénzt spórolni és kilépni a családi fészekből. Akkor legalább igazán lehetsz önmagad. Adfig egy szót se nekik a csajozásról! Tudom milyen, jó tanács akart lenni. :) Sajnos sok szülőnek nehéz ezt feldolgoznia. :/
2016. aug. 24. 12:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!