Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ti mikor tesztek így?
Vagy szórakozik, vagy ő sem tudja eldönteni. Esetleg ő is beleesett a Társadalmi Elvárások csapdájába, és önmagának is nehezen vallja be, hogy bizony vonzódik a lányokhoz ( is ), - ezt abból vontam le, hogy odasandított a többi felé.
Én azt tanácsolom, hogy egy határozottabb, önmaga értékeivel tisztában lévő lányt keress inkább ( ezt sok beszélgetésből egészen kilehet szűrni )
Az is eszembe jutott, - hisz gondolom még középiskolások vagytok - ,hogy szeretné rád aggatni a leszbikus cetlit, mint negatív jelzőt, - ezáltal a többieknek segítséget nyújtva, hogy kitudjanak közösíteni. Ez már csak a saját tapasztalataim árnyoldala, de érdemes osztályon kívül párt keresni, esetleg másik iskolából, mivel szörnyen görények tudnak lenni a 10en évesek. (A felette lévő korosztály is, de ott már jóval kevesebben, mivel átlagban elfogadták az emberek önmagukat, és nem minden nő, és férfi szeretné porba döngölni a másikat ( mint említettem: általánosságban !! tehát vannak kivételek )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!