Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok, mit tesztek?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, mit tesztek?

Figyelt kérdés

Középsuliba járok, van egy lány akivel elég jó viszonyba vagyok sokat beszélgetünk, suli után még be is szoktunk ülni meginni valamit.Az utóbbi időben egyre jobb lett a kapcsolat már a szex-ről is poénkodunk egymással.Na de itt jön az hogy ő már nem szűz én pedig igen, én tudom ő nem.

Ha esetleg össze jönne a kapcsolat és elmondanám neki, akkor mennyire zavarna titeket? 18/l,f

2016. máj. 20. 21:43
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Egyáltalán nem,túl van misztifikálva a szüzesség elvesztése.20/L
2016. máj. 20. 21:46
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Engem nem zavarna,sőt ki vagyok élezve a szűz pasikra :)

20L

2016. máj. 20. 21:48
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Egyáltalán nem zavarna, sőt izgató lenne, hogy én lehetek számára az emlékezetes első. :)
2016. máj. 20. 21:49
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Őszintén szólva engem rohadtul nem zavar, ha elmondod neki, ha nem.
2016. máj. 20. 21:59
 5/6 mantis religiosa ***** válasza:
100%
Mindenképp mondd el. Ha már volt dolga fiúval, úgyis észreveszi.
2016. máj. 20. 23:51
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszöntem :)
2016. máj. 21. 07:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!