Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Miből jöttök rá, hogy egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miből jöttök rá, hogy egy csajnak bejöttök, , úgy"?

Figyelt kérdés

2016. aug. 22. 21:58
 1/8 anonim ***** válasza:
55%
Tegnap a melóhelyemre hozott nekem egy csomagot a futár. Elég nagy összegű cucc volt és helyben fizettem kp-ban. Ott volt végig egy csinos csaj, már a futár előtt is. Miután átvettem a csomagot, oda jött hozzám és elkezdtünk beszélgetni, nagyon kedves volt. Odáig jutott a dolog, hogy számot is cseréltünk. Azóta is azon töprengek, hogy ha nincs a csomag, vajon akkor is odajött volna-e...?
2016. aug. 22. 22:03
 2/8 anonim ***** válasza:
40%

2 es ne töprengj majd én megmondom

Nem ment volna oda

Egy veréb vagy ha nem látod

2016. aug. 22. 22:05
 3/8 anonim ***** válasza:
Helyesbítek. Nem tegnap volt, hanem pénteken. De amúgy mindegy is.
2016. aug. 22. 22:12
 4/8 A kérdező kommentje:
Volt a suliban egy lány, aki tetszett, viszont néha kedves volt, néha meg nem, így azt hittem nem akar semmit. Egyik alkalommal óra közben egyszer csak ránéztem és ő nézett ,majd ránézett a többi csajra, akik nem figyeltek és elkezdett a hajával játszani. Most ebből mit vonjak le? Csak szórakozik, lányok ti mikor csináltok ilyeneket? Felváltva volt kedves és bunkó....
2016. aug. 22. 22:14
 5/8 anonim ***** válasza:
Na és ? Én is néha kedves neha bunko vagyok hangulattol fugg ez nem jelent semmit meg egyszeri alkalom se h téged nézett. Tobbszor nem vetted eszre hogy figyel vaagy hogy sokszor van a tarsasagodba és inkább feloled érdeklodik? Vagy vmi mert ez igy még semmit nem bizonyit:/
2016. aug. 22. 22:31
 6/8 anonim válasza:
Ha nekem bejön egy srác akkor folyton őt bámulom és igyekszem a legjobb színben feltűnni előtte. Ha tetszenél neki akkor rájönnél,mert feltűnőbb lenne.
2016. aug. 22. 23:25
 7/8 anonim ***** válasza:

Kategória.

2016. aug. 23. 13:22
 8/8 anonim ***** válasza:
Azt igazából érezni lehet ha tetszel neki, a viselkedésén, a nézésén, stb.. Ezt így nehéz leírni és valóban könnyen bele lehet képzelni dolgokat.
2016. aug. 23. 15:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!