Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Ti honnan tudtátok meg h egy...

Ti honnan tudtátok meg h egy csajnak bejöttök?

Figyelt kérdés
Van egy csaj az osztályunkban aki bejön es össze jönnek vele. Csak nem vagyok biztos benne h én is bejövök neki bár a legjobb barátnője azr mondta nekem. És biztosra szeretnék menni de nem akarom megbantani sem hogy ha mégse.
2014. ápr. 22. 23:24
 1/5 anonim ***** válasza:
Kérdezd meg tőle te IQ betyár.. Ha nemet mond akkor is barátok maradtok..
2014. ápr. 22. 23:25
 2/5 anonim ***** válasza:
ülj mellé és kezd el simogatni a combját :D
2014. ápr. 22. 23:25
 3/5 anonim válasza:
Szerintem is kérdezd meg..:// Csak úgy fogod biztosra tudni..
2014. ápr. 22. 23:33
 4/5 anonim ***** válasza:
Flörtölj neki, hívd el valahova, ha mondjuk tetszett neki a veled töltött idő akkor bejössz neki...ennyi az egész, nem kell egyből rákérdezni, hogy bejössz-e neki vagy sem...majd ha ezek után is bizonytalanul érzed akkor kérdezd meg. mondjuk ez embertől függ...ha a csaj könnyűvérű akkor odamehetsz hozzá megkérdezni. bár szerintem ez elég rossz módja egy kapcsolat elkezdésének, hogy odamész egy csajhoz és egyből ezzel kezded, hogy "figyi már én bejövök neked?"
2014. ápr. 23. 00:34
 5/5 anonim ***** válasza:
Én még egy csajnak sem jöttem be soha, úgyhogy nem tudom.
2014. ápr. 23. 13:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!