Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Hol találhatok egy ilyen embert?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol találhatok egy ilyen embert?

Figyelt kérdés
Leszbikus vagyok és a nálam idősebb lányos nőkre bukok, hasonlókra mint pl a Loving Annabelle vagy a Bloomington c film főszereplői.. De eddig még egy ilyennel sem találkoztam, és nem tudom hol lehetne találni vagy van-e egyáltalán ilyen ember.. Van esély rá, hogy találkozok egy ilyen nővel vagy inkább hagyjam?
2016. aug. 18. 13:38
 1/10 anonim ***** válasza:
18%
Párom kb. hasonló és biszex, éppen keresünk neki barátnőt, a fiatalabb lányokat kedveli ... úgyhogy van. De ez nem "hirdetés" feléd, mert ugye te leszbikus vagy, mi meg olyan barátnőt keresünk, aki elsősorban kettesben lenne vele, de azért alkalmanként egy-egy hármasra is beugrana.
2016. aug. 18. 13:50
 2/10 anonim ***** válasza:
tuti van:D lanyos es aki idosebb nalad..nem kis valasztek, az a kerdes h hany eves vagy:D
2016. aug. 19. 00:59
 3/10 A kérdező kommentje:
20 éves vagyok és olyan 30-35 év körüli nők tetszenek.
2016. aug. 19. 17:30
 4/10 anonim ***** válasza:
(Nem szó szerint, de) idézet a Szerelmes Lányok c. filmből: "próbáltad már egy férjes nővel?"
2016. aug. 20. 00:04
 5/10 A kérdező kommentje:
Ezt h érted?:)
2016. aug. 20. 01:01
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

Csak ez ugrott be, a filmben a kiscsaj egy férjes nő szeretője. :D

De a való életben is előfordul, hogy a biszex feleségnek hiányzik ez-az az életéből és nőt keres. De akár házasságok is rámehetnek erre, nem egy példát ismerek, ahol egy nő miatt lett elhagyva a férj.

2016. aug. 25. 17:29
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

Egy 30-35 éves nő nem tartana elég érettnek magához,így hogy csak 20 éves vagy,hiába vagy érettebb a korodnál.Azt javaslom most olyan 25 év körüliekkel ismerkedj,aztán ha te is 25 felett leszel,nyitottabbak lesznek feléd az idősebb nők.

29/N

2016. dec. 10. 16:34
 8/10 anonim ***** válasza:
Én is igy vagyok pont vele. 23 vagyok es a 30-35 ös csajok jönnek be. Az igazi perverz milfek.
2017. júl. 5. 09:47
 9/10 anonim ***** válasza:
Ha van kedved írhatsz :)
2017. júl. 5. 15:25
 10/10 anonim ***** válasza:
Írj rám :)
2017. júl. 18. 20:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!